ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
24 Απριλίου, 2024

Η Ariana Grande, οι 5 Seconds of Summer και ο Justin Bieber συμμετέχουν σε φιλανθρωπικό project

Tο “We Got You Covered” είναι μια νέα πρωτοβουλία με πρωταγωνίστριες τις μάσκες προσώπου

Mad gr

Από την Κυριακή, μια σειρά από καλλιτέχνες υποστηρίζουν το ‘We Got You Covered”, όπου μέσω του έργου παρέχονται δωρεάν μάσκες προσώπου στους υπαλλήλους της μουσικής αλλά και 50.000 μάσκες θα παραδοθούν σε αυτούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή στη μάχη κατά του COVID-19, συμπεριλαμβανομένων των εργαζομένων σε τράπεζες τροφίμων , προγράμματα σχολικών γευμάτων και καταφύγια αστέγων.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Οι Ariana Grande, 5 Seconds of Summer, Justin Bieber, Billie Eilish, Blackpink και οι Rolling Stones συγκαταλέγονται στο πρώτο κύμα καλλιτεχνών που υποστηρίζουν το έργο, του οποίου το 100% των καθαρών εσόδων διοχετεύεται σε φιλανθρωπικά ιδρύματα βοηθώντας στην καταπολέμηση της πανδημίας του κορονοϊού.

Οι μάσκες από τους Frank Sinatra, Imagine Dragons, Nas, Pantera, Queen, Selena Gomez, Tupac, Willie Nelson, Yungblud και Bob Marley αποτελούν μέρος της πρώτης κυκλοφορίας και άλλες θα ανακοινωθούν σύντομα.

FACEBOOK

News: Τελευταία Ενημέρωση

Κάποιοι Εγώ

Κάποιοι Εγώ

Μία παράσταση όπου ο καθένας μας έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο
Newsroom
 |  NEWS
New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

Νέες εκπομπές, νέα μουσική με καλοκαιρινή διάθεση, νέο ακουστικό ύφος, νέοι DJs και νέοι διαγωνισμοί από τη Δευτέρα 1η ...
Newsroom
 |  NEWS