
Mad gr
Tρία χρόνια μετά το υποψήφιο album για εννέα βραβεία Grammy “Lemonade”, το οποίο η Queen B είχε κυκλοφορήσει εντελώς απροειδοποίητα, η ίδια μας αιφνιδιάζει και πάλι με την κυκλοφορία ενός νέου album!
Οι πολυσυζητημένες εμφανίσεις της Beyoncé στο φεστιβάλ “Coachella” ως headliner ήταν γνωστό πως θα γίνουν ντοκιμαντέρ, αλλά για album ούτε λόγος. Το live album με τίτλο “Homecoming” περιέχει συνολικά 40 τραγούδια και κυκλοφόρησε στις 17 Απριλίου, την ίδια μέρα δηλαδή με το ομότιτλο ντοκιμαντέρ.
Στο νέο album “Homecoming” μεταξύ άλλων περιέχονται σημαντικές συνεργασίες όπως αυτή με τις Destiny’s Child αλλά και live ηχογραφήσεις από τις σύντομες εμφανίσεις του JAY-Z και του J Balvin από την πρώτη και τη δεύτερη συναυλία αντίστοιχα