ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
16 Ιουνίου, 2024

Ποιος είναι ο «The Professor» του Deejay 93.5;

Newsroom

@newsroom

Από τη Δευτέρα 11 Μαΐου, τα μεσημέρια μας αλλάζουν. Συντονιζόμαστε στον Deejay 93.5 και βάζουμε στην παρέα μας τον… «Professor». Δεν μιλάμε για τον καθηγητή στην επιτυχημένη σειρά, «La Casa de Papel» του Netflix, αλλά για τη νέα εκπομπή, «The Professor», του Deejay 93.5 με τον Αλέξανδρο Παρίση.

Ο Αλέξανδρος Παρίση, καθημερινά, από τη μια μέχρι τις τρεις θα μας ενημερώνει για όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για τις νέες σειρές και ταινίες, που αξίζει να δούμε, στις streaming πλατφόρμες όπως: Netflix, Apple TV+, Amazon Prime, Disney+, Cinobo κ.α. Πάντα με την insight πληροφόρηση και ματιά ενός ηθοποιού.

Στην εκπομπή «The Professor» θα μαθαίνουμε όλα τα τελευταία νέα, τις εξελίξεις και τα παρασκήνια των αγαπημένων μας σειρών και ταινιών, ενώ για τους απαιτητούς ο «Professor» ή κατά κόσμον Αλέξανδρος Παρίσης θα παρουσιάζει ταινίες από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά φεστιβάλ του κόσμου. Παρέα πάντα με την αγαπημένη μας feel good μουσική του Deejay 93.5.

Από τις 11 Μαΐου, λοιπόν, ο… «Professor» του Deejay 93.5 θα αλλάζει τα μεσημέρια μας με τον πιο μοναδικό τρόπο! Μένουμε σπίτι, καθόμαστε αναπαυτικά και συντονιζόμαστε, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, με τον Αλέξανδρο Παρίση και μαθαίνουμε πρώτοι, όλα τα καυτά νέα των αγαπημένων μας σειρών και ταινιών.

Ακούμε ζωντανά τον Deejay 93.5 στους 93.5 παγκύπρια, στους 99.9 για Λεμεσό και στους 100.1 για Πρωταρά και Παραλίμνι. Εναλλακτικά, κατεβάζουμε την εφαρμογή RADIO LIVE σε Android και iOS ή μπαίνουμε στη σελίδα: mydeejay.com.cy.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FACEBOOK

News: Τελευταία Ενημέρωση

Κάποιοι Εγώ

Κάποιοι Εγώ

Μία παράσταση όπου ο καθένας μας έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο
Newsroom
 |  NEWS
New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

Νέες εκπομπές, νέα μουσική με καλοκαιρινή διάθεση, νέο ακουστικό ύφος, νέοι DJs και νέοι διαγωνισμοί από τη Δευτέρα 1η ...
Newsroom
 |  NEWS