ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
21 Ιουλίου, 2024

Αdidas x Beyoncé: Η δημοφιλέστερη διαδικτυακή αναζήτηση, πριν καν κυκλοφορήσει

Newsroom

@newsroom

H Beyoncé πρόσφατα ανακοίνωσε την συνεργασία της με την Adidas και ενθουσίασε τον fashion κόσμο του Athleisure style. "Αυτή δεν είναι απλώς μια συνεργασία, αλλά μια συνεργασία ζωής... Η adidas έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία στην ώθηση της δημιουργικότητας σε νέα όρια. Μοιραζόμαστε μια φιλοσοφία, όπου η δημιουργικότητα, η ανάπτυξη και η κοινωνική υπευθυνότητα βρίσκονται στο πρώτο πλάνο της επιχειρηματικότητας. Ανυπομονώ για το re-launch και την επέκταση της Ivy Park σε μια πραγματικά παγκόσμια κλίμακα", είπε η σταρ, ενώ από πλευράς της η Adidas δήλωσε πως "το είδωλο της μουσικής αποτελεί ένας άκρως δημιουργικός συνεργάτης για το brand".

Να υπενθυμίσουμε ότι η Beyoncé μπήκε στην οικογένεια της adidas με κοινό στόχο την ανάδειξη της δημιουργικότητας και των κοινωνικών αξιών, δίνοντας έμφαση στη γυναίκα. Αφορμή για την συνεργασία αποτέλεσε το re-launch της σειράς ρούχων της Beyonce, IVY PARK, με την κυκλοφορία μιας νέας signature συλλογής γυναικείων ρούχων και παπουτσιών. Στόχος της συνεργασίας είναι να φέρει στο προσκήνιο τη νέα γενιά δημιουργών, αλλά και μια σειρά αξιών, όπως η σημασία της συνεργασίας, της συνιδιοκτησίας της δημιουργίας αλλά και της ανάδειξης γυναικών ηγετών.

Η συνεργασία adidas x Beyoncé θέλει να εμπνεύσει νέους καλλιτέχνες και δημιουργούς, να σπάσει τα στεγανά και να ξεπεράσει τα στερεότυπα του γυναικείου αθλητικού ρουχισμού.

Ένα μήνα περίπου μετά την επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας, όπως φαίνεται αυτό ήταν καθοριστικής σημασίας βήμα για την Adidas, αφού για τον περασμένο μήνα οι online αναζητήσεις για το brand κυριολεχτικά εκοτεξεύτηκαν. Όπως αναφέρει μάλιστα η Vogue Business η αύξηση του ποσοστού αναζήτησης κατέταξε την Adidas σε Νο1 αφού η εταιρεία καταφέρει να αυξήσει την επισκεψιμότητά της σε 405%. Στην λίστα αναζήτησης ακολουθούν οι Skechers, Amiri, Anine Bing, Celine, Loewe και Saucony.

πηγή: MUST

 

FACEBOOK

News: Τελευταία Ενημέρωση

Κάποιοι Εγώ

Κάποιοι Εγώ

Μία παράσταση όπου ο καθένας μας έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο
Newsroom
 |  NEWS
New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

Νέες εκπομπές, νέα μουσική με καλοκαιρινή διάθεση, νέο ακουστικό ύφος, νέοι DJs και νέοι διαγωνισμοί από τη Δευτέρα 1η ...
Newsroom
 |  NEWS