ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
16 Ιουνίου, 2024

Ακόμα κι αν δεν γνωρίζεις αυτή την τραγουδίστρια, ξέρεις σίγουρα τους γονείς της

Λέγεται Maya Hawke και αν δώσεις σημασία στο επίθετο της ίσως καταλάβεις ποια είναι

Newsroom

@newsroom

Πρόκειται για το μεγαλύτερο παιδί των ηθοποιών Ethan Hawke και Uma Thurman, που γεννήθηκε το 1998 και πλέον, μετά από κάποια βήματα στον κινηματογράφο, άνοιξε τα φτερά της και στο τραγούδι.

Αν θέλεις να θυμηθείς πού την έχεις δει, θα σου πούμε πως ήταν η Robin στον τρίτλο κύκλο του ''Stranger Things''. Πριν απ' αυτό, εμφανίστηκε στην ταινία ''Ladyworld'' και στην μίνι - σειρά ''Little Women'', το 2018 και 2017 αντίστοιχα. Τώρα μπορείς να την δεις και στο ''Once Upon a Time in Hollywood'' ως Linda Kasabian - μέλος της οικογένειας του Charles Manson.

Πριν μερικές μέρες όμως η Hawke μάς έδωσε ακόμα κάτι, που ξεχωρίζει από τις προηγούμενες δουλειές της. Μαζί κυκλοφόρησαν στο YouTube και σε διάφορες πλατφόρμες streaming, τα δύο πρώτα singles με τίτλο ''To Love a Boy'' και ''Stay Open''.

Με μελαγχολικό ύφος, indie μουσική και μια φωνή που σε ηρεμά και σε μαγεύει,η Maya Hawke κατάφερε να κάνει ένα αρκετά καλό πρώτο βήμα και αξίζει να τη γνωρίσεις γιατί σίγουρα θα υπάρξει συνέχεια.

 

Πηγή: must

FACEBOOK

News: Τελευταία Ενημέρωση

Κάποιοι Εγώ

Κάποιοι Εγώ

Μία παράσταση όπου ο καθένας μας έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο
Newsroom
 |  NEWS
New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

Νέες εκπομπές, νέα μουσική με καλοκαιρινή διάθεση, νέο ακουστικό ύφος, νέοι DJs και νέοι διαγωνισμοί από τη Δευτέρα 1η ...
Newsroom
 |  NEWS