ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
18 Μαΐου, 2024

Ανάρπαστα τα «παπούτσια του Ιησού» με νερό από τον Ιορδάνη ποταμό

Newsroom

@newsroom

κείμενο: Πάρια Ευσταθίου

Αυτά τα παπούτσια έγιναν sold out μέσα σε λίγα λεπτά, παρόλο που είναι πανάκριβα, αφού κοστίζουν 3.000 δολάρια! Πρόκειται για τα Nike Air Max 97,που σχεδίασε εταιρεία απο το Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης η οποία ισχυρίζεται πως έβαλε στις σόλες νερό από τον Ιορδάνη, σταυρό στα κορδόνια, σφραγίδα του Πάπα, την αναπαράσταση ενός αγγέλου και λιβάνι!

Η εταιρεία MSCHF κυκλοφόρησε 24 ζευγάρια από τα «παπούτσια του Ιησού» με τον δημιουργό τους να λέει πως το νερό από τον Ιορδάνη είναι χρωματισμένο για να φαίνεται καλύτερα όταν ο κάτοχος περπατάει ενώ δεν έχουν καμία σχέση με τα μοντέλα της εταιρείας Nike.

Η ιδέα του Ντάνιελ Γκρίνμπεργκ που είναι επικεφαλής του εμπορικού τμήματος της MSCHF προήλθε από έναν φίλο του απο το Ισραήλ ο οποίος του έφερε νερό από τον Ιορδάνη, το οποίο το είχε ευλογήσει ιερέας και στη συνέχεια τοποθετήθηκε με σύριγγες μέσα στις σόλες.

Στο κουτί των παπουτσιών υπάρχει μία σφραγίδα του Πάπα καθώς και ένας άγγελος που αποτελεί αναπαράσταση του χαρακτικού «Μελανκόλια 1» του Γερμανού Albrecht Durer.

Στο πίσω μέρος των παπουτσιών υπάρχει το όνομα της εταιρείας και τα γράμματα «INRI». Πρόκειται για τη λατινική φράση «Ιησούς από τη Ναζαρέτ, Βασιλιάς των Εβραίων».

 

Πηγή: must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FACEBOOK

News: Τελευταία Ενημέρωση

Κάποιοι Εγώ

Κάποιοι Εγώ

Μία παράσταση όπου ο καθένας μας έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο
Newsroom
 |  NEWS
New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

Νέες εκπομπές, νέα μουσική με καλοκαιρινή διάθεση, νέο ακουστικό ύφος, νέοι DJs και νέοι διαγωνισμοί από τη Δευτέρα 1η ...
Newsroom
 |  NEWS