ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
18 Μαΐου, 2024

Ανατροπή στη Εurovision 2019! Αλλαγές στα αποτελέσματα.

Η Κύπρος ανεβαίνει επίσημα στη 13η θέση!

Mad gr

Η φετινή Eurovision πραγματικά δε σταματά να μας εκπλήσσει. Μετά την αποβολή της κριτικής επιτροπής της Λευκορωσίας που αποκάλυψε τι είχε ψηφίσει στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης, η EBU αποφάσισε να υπολογιστεί τελικά η ψηφοφορία της με χρήση αλγόριθμου, με βάση την ψηφοφορία άλλων χωρών με παρόμοια αποτελέσματα ψηφοφορίας. Όμως, εκ των υστέρων η EBU διαπίστωσε ότι είχε γίνει ένα ανθρώπινο λάθος σε αυτό τον υπολογισμό. Έτσι ανακοινώθηκαν τα αναθεωρημένα αποτελέσματα.

Η αλλαγή αυτή φαίνεται να ευνόησε την Κύπρο, η οποία ανέβηκε δύο θέσεις και πλέον βρίσκεται και επίσημα στην 13η θέση. Όσον αφορά την Ελλάδα η βαθμολογία δεν είχε κάποιον αντίκτυπο, καθιστώντας σταθερά τη χώρα μας στην 21η θέση. Το ίδιο ισχύει και για τις τέσσερις πρώτες θέσεις. Μεταξύ των χωρών που άλλαξαν θέσεις με την αναθεωρημένη βαθμολογία είναι η Σουηδία, η Νορβηγία, η Βόρεια Μακεδονία, το Αζερμπαϊτζάν, η Μάλτα, η Σλοβενία, η Γαλλία, η Αλβανία και η Σερβία.

Για όλο αυτό το σκηνικό η EBU ανακοίνωσε μεταξύ άλλων: «Η EBU, ο συνεργάτης της επί της ψηφοφορίας και η Ernst & Young εκφράζουν τη βαθιά τους λύπη για το γεγονός ότι το λάθος αυτό δεν εντοπίστηκε νωρίτερα και θα δεσμεύονται να επανεξετάσουν τις διαδικασίες και τους ελέγχους που έχουν τεθεί σε εφαρμογή για να αποφευχθεί η επανάληψη αυτού του συμβάντος».

 

 

FACEBOOK

News: Τελευταία Ενημέρωση

Κάποιοι Εγώ

Κάποιοι Εγώ

Μία παράσταση όπου ο καθένας μας έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο
Newsroom
 |  NEWS
New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

Νέες εκπομπές, νέα μουσική με καλοκαιρινή διάθεση, νέο ακουστικό ύφος, νέοι DJs και νέοι διαγωνισμοί από τη Δευτέρα 1η ...
Newsroom
 |  NEWS