ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
21 Ιουλίου, 2024

Απολάυστε τη νόστιμη “κοτόσουπα” του J-Hope των BTS και της Becky G

Πρόκειται για το remake του τραγουδιού των Webstar και Young Β (2006) και σπάει κάθε ρεκόρ.

Mad gr

O J-Hope των BTS και η Becky G ενώνουν τις δυνάμεις τους και κυκλοφορούν το remake του CHICKEN NOODLE SOUP, το οποίο είχε γίνει επίσης μεγάλη επιτυχία το 2006 από τους Webstar και Young B με τη συμμετοχή των AG και The Voice of Harlem.

Ο J-Hope, σε αυτή την ανατρεπτική συνεργασία – έκπληξη, τραγουδά κυρίως στα Κορεάτικα και η Becky G, στα Αγγλικά και τη μητρική της γλώσσα, τα Ισπανικά.

Στο video clip, που κυκλοφόρησε την Παρασκευή και μετρά ήδη πάνω από 22 εκ. views, ο J-Hope και η Becky G έχουν μαζί τους 50 χορευτές, αν και χωρίς να βλέπεις το clip, σίγουρα ξεσηκώνεσαι να χορέψεις.

Φυσικά ακολούθησε και challenge από τον J-Hope, αφού καλεί τους fans του στα social media να στείλουν τα δικά τους video, χορεύοντας στο ρυθμό του τραγουδιού, τη συγκεκριμένη χορογραφία.

Ο J-Hope δήλωσε: “Δούλευα αυτό το τραγούδι για πολύ καιρό. Όταν ετοίμαζα το HOPE WORLD, αυτό το τραγούδι επρόκειτο να είναι ένα B-side. Επίσης, υπήρχε ένας άλλος καλλιτέχνης με τον οποίο θα συνεργαζόμουν, όμως δεν προχώρησε και έτσι κυκλοφόρησα το HOPE WORLD, νιώθοντας λίγο στενοχωρημένος γι’ αυτό το τραγούδι.”

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FACEBOOK

News: Τελευταία Ενημέρωση

Κάποιοι Εγώ

Κάποιοι Εγώ

Μία παράσταση όπου ο καθένας μας έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο
Newsroom
 |  NEWS
New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

Νέες εκπομπές, νέα μουσική με καλοκαιρινή διάθεση, νέο ακουστικό ύφος, νέοι DJs και νέοι διαγωνισμοί από τη Δευτέρα 1η ...
Newsroom
 |  NEWS