ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
16 Ιουνίου, 2024

Αρραβωνιάστηκε η Britney Spears;

Mad gr

Η πριγκίπισσα της pop εμφανίστηκε με ένα εντυπωσιακό διαμαντένιο δαχτυλίδι που έκανε τους πάντες να αναρωτιούνται αν αρραβωνιάστηκε!

Τα σκαλιά της εκκλησίας για 3η φορά φαίνεται ότι θα ανέβει η Britney Spears!

Η διάσημη τραγουδίστρια εμφανίστηκε χθες στην πρεμιέρα της ταινίας «Once Upon a Time in Hollywood». Η Britney και ο σύντροφός της, Sam Asghari, περπάτησαν στο κόκκινο χαλί και εντυπωσίασαν με το πόσο αγαπημένοι έδειχναν.

Εκτός όμως από τον έρωτά τους, αυτό που κέντρισε όλα τα βλέμματα ήταν το μεγάλο και εντυπωσιακό διαμαντένιο δαχτυλίδι που φορούσε η Britney Spears! Το δαχτυλίδι κοσμούσε το αριστερό χέρι της τραγουδίστριας, η οποία δεν προσπάθησε καθόλου να το κρύψει, πράγμα που έκανε πολλούς να αναρωτιούνται αν οι δυο τους έχουν αρραβωνιαστεί!

Η εμφάνιση με το δαχτυλίδι έγινε σε μια πολύ ξεχωριστή στιγμή για την Britney και τον Sam καθώς αυτή ήταν η πρώτη φορά που πήγαν σε πρεμιέρα ταινίας ως ζευγάρι, όπως έγραψε στο Instagram η Britney Spears.

Η τραγουδίστρια και το μοντέλο, οι οποίοι είναι σε σχέση από το 2016, δεν έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τα νέα για τον αρραβώνα τους.

FACEBOOK

News: Τελευταία Ενημέρωση

Κάποιοι Εγώ

Κάποιοι Εγώ

Μία παράσταση όπου ο καθένας μας έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο
Newsroom
 |  NEWS
New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

Νέες εκπομπές, νέα μουσική με καλοκαιρινή διάθεση, νέο ακουστικό ύφος, νέοι DJs και νέοι διαγωνισμοί από τη Δευτέρα 1η ...
Newsroom
 |  NEWS