ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
14 Ιουνίου, 2024

Αυτή είναι η νέα σειρά που θα σε καθηλώσει

Newsroom

@newsroom

Έχει χαρακτηριστεί από το κοινό ως ''η πιο τρομακτική σειρά που εγινε ποτέ'' όχι γιατί αφορά κάτι μεταφυσικό ή τρομακτικό με την έννοια που έχουμε συνηθίσει, αλλά επειδή καταπιάνεται με ένα στόρι που είναι πέρα για πέρα αληθινό.

Το ''Chernobyl'' ξεκίνησε στο ΗΒΟ, έχει μεγαλύτερες βαθμολογίες κριτών απ' ό,τι το ''Game of Thrones'' και το ''Breaking Bad'', αποτελείται από πέντε επεισόδια και παρουσιάζει το πριν και το μετά της καταστροφικής έκρηξης ραδιενέργειας στο εργοστάσιο του Τσερνόμπιλ στην Ουκρανία, το 1986.

''Δεν έχω δει τίποτα πιο τρομακτικό από το ''Chernobyl'' στη ζωή μου. Τίποτα δεν πλησιάζει. Πραγματικός τρόμος και όλα έγιναν στ' αλήθεια. Κάποτε μια τηλεοπτική σειρά μπορεί να σου ανοίξει τα μάτια παραπάνω από κάθε άλλο Μέσο'' έγραψε ένας χρήστης του Twitter.

Η επίσημη περίληψη της σειράς λέει:

''Το ''Chernobyl'' παρουσιάζει την πραγματική ιστορία μιας από τις χειρότερες ανθροπογενείς καταστροφές της ιστορίας, και αφορά τους άντρες και τις γυναίκες που θυσιάστηκαν για να σώσουν την Ευρώπη από μια αφάνταστη καταστροφή''

Πρωταγωνιστούν οι Jared Harris, Stellan Skarsgard, Emily Watson, Jessie Buckley κ.ά, και η πρεμιέρα έγινε στις 6 Μαϊου.

πηγή: MUST

FACEBOOK

News: Τελευταία Ενημέρωση

Κάποιοι Εγώ

Κάποιοι Εγώ

Μία παράσταση όπου ο καθένας μας έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο
Newsroom
 |  NEWS
New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

Νέες εκπομπές, νέα μουσική με καλοκαιρινή διάθεση, νέο ακουστικό ύφος, νέοι DJs και νέοι διαγωνισμοί από τη Δευτέρα 1η ...
Newsroom
 |  NEWS