ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
16 Ιουνίου, 2024

Αυτό είναι το video clip του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision!

Newsroom

@newsroom

Το περιμέναμε πώς και πώς και πλέον είναι γεγονός! Κυκλοφόρησε το video clip του ''Replay'' που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, με την Τάμτα να δίνει τον καλύτερό της εαυτό!

Μετά τον περσινό θρίαμβο της Κύπρου στην Εurovision, με την Ελένη Φουρέιρα να κατακτά την δεύτερη θέση με το Fuego, όλοι περιμέναμε με αγωνία να ακούσουμε και να δούμε ολοκληρωμένο το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει φέτος, και η αλήθεια είναι πως μετά από αυτό που είδαμε, και γνωρίζοντας την Τάμτα, πιστεύουμε πως η Κύπρος θα ξεχωρίσει για ακόμα μια φορά στον διαγωνισμό!

Το τραγούδι είναι γραμμένο από τον Ελληνοσουηδό συνθέτη Άλεξ Παπακωνσταντίνου, o oποίος είχε γράψει και το ''Fuego'', ενώ η σκηνοθεσία ανήκει στον Γιάννη Μιχελόπουλο.

Nα σημειωθεί πως ο φετινός 64ος διαγωνισμός θα λάβει χώρα στο Expo Tel Aviv και θα αποτελείται από δύο ημιτελικούς στις 14 και 16 Μαΐου 2019 και τον τελικό στις 18 Μαΐου 2019

ΠΗΓΗ:MUST

FACEBOOK

News: Τελευταία Ενημέρωση

Κάποιοι Εγώ

Κάποιοι Εγώ

Μία παράσταση όπου ο καθένας μας έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο
Newsroom
 |  NEWS
New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

Νέες εκπομπές, νέα μουσική με καλοκαιρινή διάθεση, νέο ακουστικό ύφος, νέοι DJs και νέοι διαγωνισμοί από τη Δευτέρα 1η ...
Newsroom
 |  NEWS