ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
21 Ιουλίου, 2024

Ένα τρανς, μαύρο μοντέλο με κινητικές δυσκολίες κατακτάει τον κόσμο

Newsroom

@newsroom

Η Aaron Philip το πρώτο μαύρο τρανς άτομο με κινητικές δυσκολίες που υπέγραψε συμβόλαιο σε πρακτορείο μεγάλης εμβέλειας, κατάφερε να γίνει εξώφυλλο σε παγκοσμίως γνωστό περιοδικό. Η Philip που γεννήθηκε με εγκεφαλική παράλυση είναι στο εξώφυλλο του Paper το πρώτο από τα επτά εξώφυλλα της εβδομάδας αφιερωμένα στο Pride. Η 18χρονη έγραψε ιστορία τον Σεπτέμβριο του 2018 όταν υπέγραψε συμβόλαιο με το πασίγνωστο πρακτορείο Elite Model Management.

Σε προηγούμενή της συνέντευξη στο CNN, η Philip είχε δηλώσει πως η βιομηχανία της μόδας μέχρι τώρα γνώριζε μόνο ένα τύπο σώματος και μόνο ένα τύπο εμπορικής φιγούρας για αρκετό καιρό. Τώρα βρισκόμαστε σε μια εποχή όπου όλοι οι τύποι σώματος θέλουν να βρίσκονται μπροστά και να αναγνωρίζονται, ενώ ταυτόχρονα θα θεωρούνται ποθητοί και εμπορικοί.

Όπως αναφέρει το CNN η Philip αναγνωρίζει ότι η μεγαλύτερη της επιτυχία οφείλεται στην παρουσία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Με πάνω από 120.000 ακόλουθους στο Twitter και Instagram έγινε viral μετά από ένα tweet το 2017, στο οποίο έγραφε «Ειλικρινά, όταν με ανακαλύψει ένα πρακτορείο μοντέλων, τότε θα τελειώσετε όλοι οι υπόλοιποι».

Αν και απορρίπτει τον τίτλο της ακτιβίστριας που της έχουν δώσει («Δεν είμαι ακτιβίστρια, απλώς ενδιαφέρομαι»), μιλάει χωρίς να κρύβεται για τις ψηλές προσδοκίες που έχει από τον χώρο της μόδας.

 

Πηγή: must

FACEBOOK

News: Τελευταία Ενημέρωση

Κάποιοι Εγώ

Κάποιοι Εγώ

Μία παράσταση όπου ο καθένας μας έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο
Newsroom
 |  NEWS
New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

Νέες εκπομπές, νέα μουσική με καλοκαιρινή διάθεση, νέο ακουστικό ύφος, νέοι DJs και νέοι διαγωνισμοί από τη Δευτέρα 1η ...
Newsroom
 |  NEWS