ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
24 Απριλίου, 2024

Έρχεται και τρίτο «Walking Dead» - Τι γνωρίζουμε για τη νέα σειρά

Βγαίνει το 2020, μαζί με τα «The Walking Dead» και «Fear the Walking Dead».

Newsroom

@newsroom

Το δικό του τηλεοπτικό σύμπαν γεμάτο... ζόμπι δημιουργεί το αμερικανικό δίκτυο AMC. Λίγο μετά την ολοκλήρωση της πολύ δυνατής ένατης σεζόν της σειράς «The Walking Dead» και με την πέμπτη σεζόν του spin-off «Fear the Walking Dead» να φτάνει στις οθόνες στις 2 Ιουνίου, ανακοίνωσαν την παραγγελία μίας τρίτης σειράς, που θα τοποθετείται χρονικά μετά από τις δύο προηγούμενες και θα προβληθεί μέσα στο 2020.

Στην άτιτλη, προς το παρόν, σειρά των 10 επεισοδίων – τόσο το «The Walking Dead» όσο και το «Fear the Walking Dead» είχαν μόλις 6 επεισόδια στις πρώτες σεζόν τους – βασικές πρωταγωνίστριες θα είναι δύο νεαρές γυναίκες. Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση του AMC, στο επίκεντρο θα βρίσκεται «η πρώτη γενιά που ενηλικιώνεται στην αποκάλυψη όπως τη γνωρίζουμε. Κάποιοι θα γίνουν ήρωες. Κάποιοι θα γίνουν “κακοί”. Στο τέλος όλοι τους θα έχουν αλλάξει για πάντα».

Υπεύθυνος για τη νέα σειρά θα είναι ο Ματ Νεγκρέτ, σεναριογράφος και παραγωγός στις τελευταίες 5 σεζόν του «The Walking Dead», ενώ τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν αυτό το καλοκαίρι στη Βιρτζίνια, την ίδια περιοχή όπου γυρίζεται και η πρώτη σειρά. Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με την ανακοίνωση του AMC για την πρώτη γενιά που ενηλικιώνεται στον κόσμο των ζόμπι, οδηγεί εύκολα στο συμπέρασμα ότι μία από τις πρωταγωνίστριες της σειράς θα είναι η Τζούντιθ, η κόρη του Ρικ Γκράιμς. Μαζί ίσως με κάποιο άλλο από τα μωρά που γεννήθηκαν στο «The Walking Dead».

Ωστόσο, μια τέτοια επιλογή θα αποτελούσε μεγάλο spoiler για την αρχική σειρά, καθώς θα μαθαίναμε την τύχη και όλων των υπόλοιπων χαρακτήρων. Ίσως λοιπόν να προτιμηθούν νεαρές και νεαροί ήρωες από κάποια άλλη περιοχή της χώρας, που να μην έχουν σχέση με αυτούς που γνωρίζουμε.

Άνοιγμα σε νέο κοινό

Το σίγουρο είναι ότι με τη συγκεκριμένη επιλογή οι δημιουργοί του «The Walking Dead» ανοίγονται σε ένα νέο κοινό (αυτό που παρακολουθεί ταινίες σαν τα «Twilight» και σειρές σαν τα «Vampire Diaries»), ενώ θα γεμίζουν ασταμάτητα τις οθόνες με ζόμπι για... σχεδόν ολόκληρη τηλεοπτική σεζόν (καθώς οι 3 σειρές δεν θα συμπίπτουν στον προγραμματισμό).
Και όλα αυτά χωρίς να υπολογίζουμε τις τρεις ταινίες που έχει ανακοινωθεί ότι θα γυριστούν με ήρωα τον Ρικ Γκράιμς, βασικό πρωταγωνιστή της σειράς μέχρι πρόσφατα, που αποχώρησε στις αρχές της ένατης σεζόν.

Είναι πολλά τα λεφτά

Το AMC έχει έναν πολύ καλό λόγο να συνεχίσει να επενδύει στο «The Walking Dead». Πρόκειται για μία από τις ακριβότερες εκπομπές στη διαφημιστική αγορά, με ένα πακέτο διαφημίσεων για την τελευταία σεζόν να κοστίζει κατά μέσο όρο περίπου 415.000 ευρώ. Στην τηλεόραση μόνο οι αγώνες του αμερικανικού ποδοσφαίρου (NFL) είναι ακριβότεροι. Οι δύο σειρές μαζί ελκύουν διαφημιζόμενους υψηλού γοήτρου, όπως η Apple, η American Express, η T-Moblie και η Microsoft, ενώ το 2018 απέφεραν 240,2 εκατ. δολάρια σε διαφημιστικά έσοδα σύμφωνα με έκθεση της Kantar Media.

 

πηγή: Reader.gr

FACEBOOK

News: Τελευταία Ενημέρωση

Κάποιοι Εγώ

Κάποιοι Εγώ

Μία παράσταση όπου ο καθένας μας έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο
Newsroom
 |  NEWS
New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

Νέες εκπομπές, νέα μουσική με καλοκαιρινή διάθεση, νέο ακουστικό ύφος, νέοι DJs και νέοι διαγωνισμοί από τη Δευτέρα 1η ...
Newsroom
 |  NEWS