ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
16 Απριλίου, 2024

Ford v Ferrari trailer: Οι Christian Bale και Matt Damon στην κούρσα του αμερικανικού ονείρου

Newsroom

@newsroom

Η 20th Century Fox κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Ford v. Ferrari", το βιογραφικό δράμα του James Mangold, που εστιάζει στην διαμάχη ανάμεσα στην Ford και την Ferrari, για την κυριαρχία στους αγώνες του Le Mans το 1966. Το πρώτο trailer φανερώνει ενα φίλμ με όμορφη κινηματογράφηση και σκηνές αγώνων που φαντάζουν ρεαλιστικές, χωρίς υπερβολική χρήση οπτικών εφέ.

Ενώ όσον αφορά τις ερμηνείες, το δίδυμο των Christian Bale και Matt Damon φαίνεται να δαθέτει την απαιτούμενη χημεία.

"Το 1966, ο μηχανικός Carroll Shelby και ο οδηγός Ken Miles αναλαμβάνουν με την υποστήριξη της αυτοκινητοβιομηχανίας Ford, την δημιουργία ενός αυτοκινήτου που θα μπορέσει επιτέλους να κερδίσει την Ferrari στον αγώνα του Le Mans το 1966."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο James Mangold, ("Walk the Line", "Logan"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τους Jez Butterworth ("Spectre"), John-Henry Butterworth ("Edge of Tomorrow") και Jason Keller ("Mirror Mirror"), βασισμένοι στο βιβλίο του A.J. Baime. Στην κινηματογράφηση, που θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στις σκηνές των αγώνων, βρίσκεται ο Ελληνας Phedon Papamichael ("Walk the Line"), ενώ την μουσική υπογράφει ο Marco Beltrami ("Blade II", "The Hurt Locker").

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του ατρόμητου Βρετανού οδηγού Ken Miles βρίσκεται ο Christian Bale ("The Dark Knight"), o Matt Damon ("The Martian") υποδύεται τον Carroll Shelby, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Jon Bernthal ("The Punisher"), Caitriona Balfe ("Outlander"), Noah Jupe, Josh Lucas ("Hulk"), JJ Feild("TURN: Washington's Spies"), Tracy Letts ("Homeland"), Ray McKinnon ("Sons of Anarchy"), Adam Mayfield, Marisa Petroro.

Με τον πολύ φορμαρισμένο Christian Bale στον πρωταγωνιστικό ρόλο και μια πολύ ενδιαφέρουσα αληθινή ιστορία, το φίλμ του James Mangold μπορεί να εξελιχθεί σε ενα πολύ αξιόλογο δράμα, με εντυπωσιακές racing σκηνές.

Το "Ford v. Ferrari" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 15 Νοεμβρίου, απο την 20th Century Fox...

Δείτε το trailer:

 

ΠΗΓΗ: sub2

FACEBOOK

News: Τελευταία Ενημέρωση

Κάποιοι Εγώ

Κάποιοι Εγώ

Μία παράσταση όπου ο καθένας μας έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο
Newsroom
 |  NEWS
New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

Νέες εκπομπές, νέα μουσική με καλοκαιρινή διάθεση, νέο ακουστικό ύφος, νέοι DJs και νέοι διαγωνισμοί από τη Δευτέρα 1η ...
Newsroom
 |  NEWS