ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
14 Ιουνίου, 2024

Γιατί απαγορεύτηκε η πρόσβαση σε φαράγγι στο οποίο γυρίστηκε video clip του Bieber;

Newsroom

@newsroom

Δασοφύλακας σε ένα οδόφραγμα δίνει εξηγήσεις γιατί κανείς δεν μπορεί να περάσει: Το ευάλωτο τοπίο δεν μπορεί να αντέξει περισσότερους επισκέπτες.

Για την πρωτοφανή εισροή επισκεπτών ευθύνεται ο Καναδός ποπ σταρ, Justin Bieber με θαυμαστές σε όλο τον κόσμο.

Το μουσικό βίντεο του Justin Bieber για το τραγούδι «I’ll Show You» γυρίστηκε στο φαράγγι και το είδαν εκατομμύρια θαυμαστές, γεγονός που προκάλεσε μεγάλη αύξηση του αριθμού επισκεπτών στο παρθένο μέχρι τώρα σημείο.

Για να ακολουθήσουν τα βήματα του Justin Bieber οι θαυμαστές του δεν αφήνουν τους φράκτες, τις πινακίδες ή τους δασοφύλακες να τους κρατήσουν μακριά.

Οι ανυπόμονοι επισκέπτες προσπαθούν με ευγένεια να πείσουν τη δασοφύλακα Hanna Jοhannsdοttir, να ανοίξει την πύλη. Μερικοί επιχειρούν να τη δωροδοκήσουν, αλλά μάταια.

Πέρυσι, 2,3 εκατομμύρια τουρίστες επισκέφθηκαν την Ισλανδία, σε σύγκριση με μόλις 600.000 πριν από οκτώ χρόνια. Η ετήσια αύξηση των επισκεπτών κατά 20% ήταν δυσανάλογη με την υποδομή που απαιτείται για την προστασία του ηφαιστειακού τοπίου της Ισλανδίας, όπου το έδαφος σχηματίζεται αργά και διαβρώνεται γρήγορα.

Ο υπουργός περιβάλλοντος Gudmundur Ingi Gudbrandsson δήλωσε ότι είναι «υπερβολικά απλοϊκό να κατηγορείται για την κατάσταση ο Justin Bieber» αλλά, σύμφωνα με το AP παρότρυνε τους διάσημους, με μεγάλη επιρροή επισκέπτες να εξετάζουν τις συνέπειες των ενεργειών τους.

Ο Καναδός σούπερ σταρ έχει τον τρίτο μεγαλύτερο λογαριασμό Twitter με πάνω από 105 εκατομμύρια ακόλουθους, μετά την Αμερικανίδα τραγουδίστρια της ποπ Κέιτι Πέρι και τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Barack Obama, σύμφωνα με το friendorfollow.com - και έχει πάνω από 112 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram.

Το viral βίντεο έχει πάνω από 440 εκατομμύρια views στο YouTube από το 2015. Πάνω από ένα εκατομμύριο άνθρωποι έχουν επισκεφθεί την περιοχή από τότε που κυκλοφόρησε το βίντεο, εκτιμά η Υπηρεσία Περιβάλλοντος της Ισλανδίας, αφήνοντας βαθιά σημάδια στη βλάστησή του. Αφού παραμείνει κλειστή για πέντε εβδομάδες φέτος, αναμένεται να ξανανοίξει αυτό το καλοκαίρι μόνο εάν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες.

Οι κάτοικοι υποτίμησαν τις δυνατότητες του φαραγγιού ως πόλου έλξης επισκεπτών, επειδή είναι σχετικά μικρό σε σύγκριση με εκείνα που σχηματίστηκαν από τους παγετώνες. Αλλά σε αντίθεση με τα μεγαλύτερα φαράγγια, είναι εύκολα προσβάσιμο και απαιτεί λιγότερο από ένα χιλιόμετρο πεζοπορίας.

 πηγή: MUST

FACEBOOK

News: Τελευταία Ενημέρωση

Κάποιοι Εγώ

Κάποιοι Εγώ

Μία παράσταση όπου ο καθένας μας έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο
Newsroom
 |  NEWS
New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

Νέες εκπομπές, νέα μουσική με καλοκαιρινή διάθεση, νέο ακουστικό ύφος, νέοι DJs και νέοι διαγωνισμοί από τη Δευτέρα 1η ...
Newsroom
 |  NEWS