ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
16 Ιουνίου, 2024

Γιατί η Valkyrie είναι σημαντική, στη νέα ταινία του ''Thor'';

Newsroom

@newsroom

Όλα έγιναν στο Comic Con του San Diego. Είναι ίσως το μεγαλύτερο στον κόσμο και κάθε χρόνο όλα όσα γίνονται και ανακοινώνονται κατακλύζουν τα portals για τις επόμενες εβδομάδες. Αφού λοιπόν μάθαμε πως η Angelina Jolie εντάσσεται και επίσημα στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel (δες εδώ), ανακοινώθηκε επίσης και η επερχόμενη ταινία ''Thor: Love and Thunder''.

Ανάμεσα στις διάφορες ανακοινώσεις που ακολούθησαν, έγινε γνωστή και η επιστροφή της Valkyrie - που υποδύθηκε η Tessa Thompson στην ταινία ''Thor: Ragnarok'' του 2017 - και μάλιστα με μια έξτρα πληροφορία που κάνει την κινηματογραφική της επιστροφή λίγο πιο σημαντική.
''Πρώτα απ' όλα σαν ηγέτης, σαν νέα ηγέτης, πρέπει να βρει τη βασίλισσα της. Θα είναι η πρώτη της αποστολή. Έχει κάποιες ιδέες αλλά θα σας ενημερώσουμε'' ειπε η Thompson όταν ρωτήθηκε για το αν η Valkyrie θα είναι ηγέτης του Asgard.

Και αφού η απάντηση της άφησε υπονοούμενα πως η Valkyrie θα έχει ομοφυλοφιλική σχέση, μετά την συνέντευξη Τύπου ο Kevin Feige, πρόεδρος της Marvel, το επιβεβαίωσε:

''Η απάντηση είναι ''ναι''. Το πώς θα επηρεάσει την ιστορία θα το δούμε στην πορεία. Θα δούμε διάφορες τέτοιες ιστορίες στις νέες ταινίες, όχι μόνο στο Thor 4''.

Παρόλο που η Thompson ήταν πάντα ανοιχτή στο ότι η χαρακτήρας που υποδύεται είναι bisexual, η σεξουαλικότητα της δεν αναφέρθηκε ποτέ στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel. Έτσι, η Valkyrie γινεται επίσημα η πρώτη ΛΟΑΤΙ υπερήρωρας στον κινηματογραφικό κόσμο της Marvel.

H αποκάλυψη αυτή ακολουθεί τις δηλώσεις του Feige σε παλαιότερες συνεντεύξεις πως μελλοντικοί ΛΟΑΤΙ χαρακτήρες είναι κάποιοι που έχουμε ήδη δει, και κάποιοι που θα γνωρίσουμε στο μέλλον.

 

FACEBOOK

News: Τελευταία Ενημέρωση

Κάποιοι Εγώ

Κάποιοι Εγώ

Μία παράσταση όπου ο καθένας μας έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο
Newsroom
 |  NEWS
New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

Νέες εκπομπές, νέα μουσική με καλοκαιρινή διάθεση, νέο ακουστικό ύφος, νέοι DJs και νέοι διαγωνισμοί από τη Δευτέρα 1η ...
Newsroom
 |  NEWS