ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
18 Μαΐου, 2024

GοT: Χιλιάδες απογοητευμένοι φανς μαζεύουν υπογραφές για διαφορετικό τέλος

Χιλιάδες φανατικοί θεατές του Game of Thrones υπογράφουν μία δημόσια, διαδικτυακή έκκληση προς το HBO για διαφορετικό τέλος της ιστορίας

Newsroom

@newsroom

Χιλιάδες φανατικοί θεατές της τηλεοπτικής σειράς Game of Thrones, που δυσαρεστήθηκαν από την εξέλιξη της ιστορίας στα προηγούμενα επεισόδια της σειράς, υπογράφουν μία δημόσια, διαδικτυακή έκκληση προς το HBO για διαφορετικό τέλος της ιστορίας, πριν καν προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο.

«Οι David Benioff και D.B.Weiss απέδειξαν πως είναι ανίκανοι σεναριογράφοι όταν δεν έχουν κάποια πηγή υλικού (δηλαδή τα βιβλία του G.R.R.Martin) για να βασιστούν» γράφει ο Dylan D. που ξεκίνησε να μαζεύει υπογραφές την περασμένη εβδομάδα και ήδη περισσότεροι από 32.000 χρήστες έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμά του. Μάλιστα τις τελευταίες ώρες, οι υπογραφές αυξάνονται με «γεωμετρικό ρυθμό», μετά και την προβολή του 5ου επεισοδίου. «Αυτή η σειρά αξίζει μια τελευταία σεζόν που να βγάζει νόημα. Ανάτρεψε τις προσδοκίες μου και κάν'το πραγματικότητα HBO».

Το προτελευταίο επεισόδιο με τίτλο «Οι καμπάνες» που προβλήθηκε την Κυριακή, προκάλεσε, όπως φαίνεται, τον μεγαλύτερο διχασμό των φανατικών της σειράς στα social media, καθώς αρκετοί ήταν εκείνοι που δυσαρεστήθηκαν από τις εξελίξεις, την ίδια ώρα που χιλιάδες άλλοι το χαρακτηρίζουν, ένα από τα καλύτερα της σειράς. Το συγκεκριμένο επεισόδιο πάντως σημείωσε την υψηλότερη τηλεθέαση στην ιστορία του GoT, καθώς την πρώτη προβολή του παρακολούθησαν 12,48 εκατομμύρια τηλεθεατές, σπάζοντας το προηγούμενο ρεκόρ των 12,07 εκατομμυρίων, που κατείχε η μοναδική προβολή του φινάλε της 7ης σεζόν.

Σε προηγούμενες συνεντεύξεις τους, οι παραγωγοί, οι ηθοποιοί και οι υπόλοιποι συντελεστές της σειράς έχουν μοιραστεί με το κοινό τον ενθουσιασμό τους για τον τρόπο που κλείνει η όγδοη και τελευταία σεζόν της δημοφιλούς σειράς φαντασίας. Ενδεικτικό πάντως του διχασμού είναι πως στα λίγα λεπτά που χρειάστηκαν για να γραφτεί αυτό το άρθρο, οι υπογραφές είχαν αυξηθεί από τις 29.000 στις 32.000.

 

πηγή: lifo

FACEBOOK

News: Τελευταία Ενημέρωση

Κάποιοι Εγώ

Κάποιοι Εγώ

Μία παράσταση όπου ο καθένας μας έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο
Newsroom
 |  NEWS
New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

Νέες εκπομπές, νέα μουσική με καλοκαιρινή διάθεση, νέο ακουστικό ύφος, νέοι DJs και νέοι διαγωνισμοί από τη Δευτέρα 1η ...
Newsroom
 |  NEWS