ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
21 Μαΐου, 2024

Green Day, Fall Out Boy & Weezer ξεκινούν κοινή περιοδεία!

Το “Hella Mega Tour” θα μας κάνει να ζήσουμε ξανά τα ‘00s punk/rock vibes.

Mad gr

Οι Green Day, οι Fall Out Boy και οι Weezer ανακοίνωσαν την κοινή τους περιοδεία, με τίτλο “Hella Mega Tour” και το κοινό τους είναι πιο ενθουσιασμένο από ποτέ! Και τα τρία συγκροτήματα γνώρισαν τεράστια επιτυχία τη δεκαετία των 00s και μας έχουν χαρίσει πολλές αγαπημένες punk επιτυχίες.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Mad TV (@mad_tv) on

Έτσι, με χορηγό και διοργανωτή της περιοδείας την Harley Davidson, τα τρία groups θα πραγματοποιήσουν συναυλίες σε Ευρώπη, Ασία και Αμερική, οι οποίες αναμένεται να γίνουν sold out.

Για την προώθηση του tour, κυκλοφόρησαν τρία διαφορετικά video, εκ των οποίων στο ένα εμφανίζεται ο θρύλος του WWE, Ric Flair και παρουσιάζει τους 3 frontman, με το δικό του μοναδικό τρόπο.

Παράλληλα, οι τρεις μπάντες έβγαλαν από ένα καινούργιο τραγούδι.

Πιο συγκεκριμένα οι Green Day το “Father Of All…”, οι Fall Out Boy με τον Wyclef Jean το “Dear Future Self (Hands Up)” και οι Weezer το “The End Of The Game” με σκοπό να προωθήσουν την κοινή τους περιοδεία, η οποία ξεκινάει στις 8 Μαρτίου 2020 από τη Σιγκαπούρη.

Είστε έτοιμοι για head banging;

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FACEBOOK

News: Τελευταία Ενημέρωση

Κάποιοι Εγώ

Κάποιοι Εγώ

Μία παράσταση όπου ο καθένας μας έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο
Newsroom
 |  NEWS
New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

Νέες εκπομπές, νέα μουσική με καλοκαιρινή διάθεση, νέο ακουστικό ύφος, νέοι DJs και νέοι διαγωνισμοί από τη Δευτέρα 1η ...
Newsroom
 |  NEWS