ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
24 Απριλίου, 2024

Η Billie Eilish αποκάλυψε για πρώτη φορά το σώμα της, αφήνοντας άφωνους τους θαυμαστές της!

Έστειλε ένα ισχυρό μήνυμα κατά του body shaming!

Mad gr

H Billie Eilish ξεκίνησε την περιοδεία της “Where Do We Go?” το βράδυ της Δευτέρας από το Miami και κατά τη διάρκεια του διαλείμματος της συναυλίας, στο video wall προβλήθηκε ένα video με πρωταγωνίστρια την 18χρονη star.

Το video ξεκινάει με την Billie, να φοράει μία ζακέτα με φερμουάρ, την οποία ξεκουμπώνει, βγάζοντας τη και μένοντας με ένα φανελάκι. Στη συνέχεια, αφαιρεί και το φανελάκι και μένει με το σουτιέν, αποκαλύπτοντας, για πρώτη φορά δημοσίως, το σώμα της.

Το video συνοδεύεται και από ένα μονόλογο της νεαρής star, ο οποίος αφορά το body shaming , όπου μεταξύ άλλων, υπογραμμίζει: «Αν αυτό που φοράω είναι άνετο, δεν είμαι γυναίκα. Αν φοράω λιγότερα, είμαι πρόστυχη. Παρότι δεν έχεις δει ποτέ το σώμα μου, εξακολουθείς να κρίνεις αυτό κι εμένα. Γιατί; Βγάζεις συμπεράσματα για τους ανθρώπους βάσει του μεγέθους τους. Αποφασίζουμε ποιοι είναι. Αποφασίζουμε τι αξίζουν…»

Το συγκεκριμένο μήνυμα επιδοκιμάστηκε από το κοινό και έγινε viral καθώς η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει δηλώσει αρκετές φορές την αντίθεσή της με την κριτική που γίνεται σε συναδέλφους της σχετικά με το σώμα τους.

Μπράβο Billie!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FACEBOOK

News: Τελευταία Ενημέρωση

Κάποιοι Εγώ

Κάποιοι Εγώ

Μία παράσταση όπου ο καθένας μας έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο
Newsroom
 |  NEWS
New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

Νέες εκπομπές, νέα μουσική με καλοκαιρινή διάθεση, νέο ακουστικό ύφος, νέοι DJs και νέοι διαγωνισμοί από τη Δευτέρα 1η ...
Newsroom
 |  NEWS