ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
21 Μαΐου, 2024

Η δισκογραφική επιστροφή της Lady Gaga είναι γεγονός και έχει τίτλο “Chromatica”!

Το 6ο album της pop star έρχεται μέσα στον επόμενο μήνα!

Mad gr

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Φουτουριστικά σκηνικά και κοστούμια, disco pop ήχος και μία γνώριμη Lady Gaga, στο μουσικό ύφος του “Born This Way”, συνθέτουν την 6η δισκογραφική δουλειά της αγαπημένης τραγουδίστριας, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 10 Απριλίου.

Το “Chromatica”, όπως θα λέγεται το album, θα έχει dance pop ηλεκτρονικό ήχο, διαφορετικό από τον τελευταίο δίσκο της “Joanne” και θα θυμίζει πολύ την “Born The Way” era, σύμφωνα με την εκκεντρική pop star. «Το “Chromatica” έχει να κάνει με την επούλωση πληγών αλλά και την γενναιότητα και όταν μιλάμε για αγάπη, νομίζω ότι έχει μεγάλη σημασία να συμπεριλαμβάνουμε και τη γενναιότητα, γιατί θέλει θάρρος να αγαπήσεις κάποιον» δήλωσε η Lady Gaga για το περιεχόμενο του album.

Παράλληλα, υποστήριξε ότι πλέον «δεν ζω στη γη αλλά στον πλανήτη Chromatica, εκεί όπου μπορώ να επαναπροσδιορίσω τη ζωή μου και τις εμπειρίες μου με έναν τρόπο που αγαπώ και πιστεύω, και αυτό είναι το “Chromatica”»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FACEBOOK

News: Τελευταία Ενημέρωση

Κάποιοι Εγώ

Κάποιοι Εγώ

Μία παράσταση όπου ο καθένας μας έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο
Newsroom
 |  NEWS
New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

Νέες εκπομπές, νέα μουσική με καλοκαιρινή διάθεση, νέο ακουστικό ύφος, νέοι DJs και νέοι διαγωνισμοί από τη Δευτέρα 1η ...
Newsroom
 |  NEWS