ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
18 Μαΐου, 2024

Η Dora η μικρή εξερευνήτρια μεγάλωσε και... δεν έχουμε λόγια!

Η ''Dora η Μικρή Εξερευνήτρια'' είναι μια χαρακτηριστική φιγούρα κινουμένων σχεδίων, για όσους μεγάλωσαν την δεκαετία του 2000.

Newsroom

@newsroom

Πρόκειται για μια 7χρονη λατίνα που, για 14 σεζόν εξερευνούσε... τα πάντα στο παιδικό κανάλι Nickelodeon. Αυτό το κόνσεπτ αλλάζει λίγο για χάρη της live-action ταινίας, συμπαραγωγής Paramount Players, Nickelodeon Movies και Walden Media, που πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 2 Αυγούστου. Η ταινία έχει τίτλο ''Dora and the Lost City of Gold', με πρωταγωνίστρια την Isabela Moner στο ρολο της έφηβης πλέον εξερευνήτριας. Μαζί της εμφανίζονται οι Eugenio Derbez, Michael Peña, Eva Longoria, Danny Trejo και Benicio del Toro.

Tώρα πια, έχοντας περάσει ένα μεγάλο μέρος της ζωής της να εξερευνά τη ζούγκλα με τους γονείς της, η Dora προετοιμάζεται για την πιο επικίνδυνη περιπέτεια της ζωής της... το λύκειο! Μαζί με τον Boots (την μαϊμού), τον Diego και μια ομάδα εφήβων, ξεκινά μια νέα περιπέτεια για να σώσει τους γονείς της και να λύσει το άλυτο μυστήριο πίσω από τον πολιτισμό των Ίνκας.

Ομολογουμένως, η ταινία μοιάζει παράξενη, σχεδόν σαν παρωδία μιας πιθανής κινηματογραφικής μεταφοράς της σειράς κινουμένων σχεδίων. Αλλά θα περιμένουμε να την δούμε ολόκληρη πριν κρίνουμε.

 

πηγή: must

FACEBOOK

News: Τελευταία Ενημέρωση

Κάποιοι Εγώ

Κάποιοι Εγώ

Μία παράσταση όπου ο καθένας μας έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο
Newsroom
 |  NEWS
New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

Νέες εκπομπές, νέα μουσική με καλοκαιρινή διάθεση, νέο ακουστικό ύφος, νέοι DJs και νέοι διαγωνισμοί από τη Δευτέρα 1η ...
Newsroom
 |  NEWS