ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
18 Μαΐου, 2024

Η JLο και η Lana Del Rey «μένουν σπίτι» και ετοιμάζουν νέα μουσική!

Με αφορμή την καραντίνα του κορονοϊού, οι δυο stars αξιοποιούν το χρόνο τους δημιουργικά!

Mad gr

Η Jennifer Lopez και η Lana Del Rey αποφάσισαν να δουν τη θετική πλευρά στις νέες συνθήκες, και να αξιοποιήσουν παραγωγικά το χρόνο που έχουν στο σπίτι.

Συγκεκριμένα, η Lana, η οποία δεν επιτρέπει στο κορονοϊό να «εμποδίσει» την δημιουργικότητά της, δημοσίευσε στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες, μία εκ των οποίων περιελάμβανε δύο τίτλους νέων τραγουδιών, τα οποία δουλεύει αυτή τη στιγμή.

Οι τίτλοι των τραγουδιών ήταν “If This Is The End …I Want A Boyfriend” και “Grenadine Quarantine”.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η JLO, η οποία σε συνέντευξή της για το περιοδικό Elle, δήλωσε πως παραμένει αισιόδοξη και πιστεύει ότι θα ανακάμψουμε σύντομα, «όπως ακριβώς κάνουμε πάντα».

«Για να είμαι ειλικρινής, για μένα, το να δουλεύω από το σπίτι σημαίνει να γράφω κείμενα, να ετοιμάζω νέα projects και να κάνω γυμναστική ή να μαθαίνω καινούριες χορευτικές κινήσεις».

Κλείνοντας τη συνέντευξή της, τόνισε πως αυτός ο χρόνος που περνάμε σπίτι είναι απαραίτητος για μας ώστε να επιστρέψουμε ακόμα καλύτεροι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FACEBOOK

News: Τελευταία Ενημέρωση

Κάποιοι Εγώ

Κάποιοι Εγώ

Μία παράσταση όπου ο καθένας μας έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο
Newsroom
 |  NEWS
New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

Νέες εκπομπές, νέα μουσική με καλοκαιρινή διάθεση, νέο ακουστικό ύφος, νέοι DJs και νέοι διαγωνισμοί από τη Δευτέρα 1η ...
Newsroom
 |  NEWS