ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
16 Ιουνίου, 2024

Η Taylor Swift απαιτεί από την κομητεία του Τενεσί να γκρεμίσει δύο αγάλματα ρατσιστών πολιτικών!

«Δεν μπορείς να αλλάξεις την ιστορία, αλλά μπορείς να σταματήσεις να τιμάς τους ρατσιστές!»

Mad gr

H Taylor Swift απαίτησε από την κομητεία του Τενεσί να αφαιρεθούν δύο αγάλματα ρατσιστών πολιτικών, οι οποίοι είχαν αναγνωριστεί στο παρελθόν ως ήρωες.

Πρόσφατα, η καλλιτέχνις δημοσίευσε post στο Twitter, λέγοντας πως ο Edward Carmack, ένας «λευκός συντάκτης εφημερίδων» και ο στρατηγός των Ku Klux Klan Grand, Wizard Nathan Bedford Forest, δεν θα έπρεπε να τιμηθούν ως ήρωες.

Η Taylor ενημέρωσε τους followers πως προέτρεψε τους υπεύθυνους της Ιστορικής Επιτροπής του Τενεσί «να σκεφτούν τις συνέπειες του πόσο βλαβερό θα ήταν να συνεχίσουν να τιμούν μνημεία τέτοιων ανθρώπων».

Μάλιστα, η τραγουδίστρια δήλωσε ότι καταλαβαίνει πως η αφαίρεση ή η αντικατάσταση αγαλμάτων δεν θα λύσει προβλήματα στην Αμερική, αλλά μπορεί να μας φέρει ένα μικρό βήμα πιο κοντά στο να κάνουμε μια καινούργια αρχή.

«Όταν παλεύεις για να τιμήσεις τους ρατσιστές, συνεχίζεις αυτόν τον κύκλο πληγών. Δεν μπορείς να αλλάξεις την ιστορία, αλλά μπορείς να το αλλάξεις αυτό.»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FACEBOOK

News: Τελευταία Ενημέρωση

Κάποιοι Εγώ

Κάποιοι Εγώ

Μία παράσταση όπου ο καθένας μας έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο
Newsroom
 |  NEWS
New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

Νέες εκπομπές, νέα μουσική με καλοκαιρινή διάθεση, νέο ακουστικό ύφος, νέοι DJs και νέοι διαγωνισμοί από τη Δευτέρα 1η ...
Newsroom
 |  NEWS