ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
07 Μαΐου, 2021

Η Whitney Houston κάνει tour ως… ολόγραμμα!

Πώς θα ένιωθες αν τραγουδούσε μπροστά σου το “I Will Always Love You”;

Mad gr

Όταν πριν ένα χρόνο ανακοινώθηκε πως θα δημιουργηθεί ολόγραμμα για την Whitney Houston, πολλοί ήταν εκείνοι που αντέδρασαν και ταυτόχρονα, ξαφνιάστηκαν.

Η παγκόσμια περιοδεία με το ολόγραμμα της Whitney έχει τίτλο “An Evening With Whitney” και έχει ξεκινήσει από τις 23 Ιανουαρίου στο Μεξικό και αργότερα θα έρθει στην Ευρώπη.

Ο λόγος που δημιουργήθηκε αυτό το project εξαρχής, είναι να ζήσουν οι fans της Whitney μια νέου τύπου θεατρική εμπειρία, η οποία θα είναι σχεδιασμένη να αιχμαλωτίσει τη μαγεία και το συναίσθημα που εβγάζε στη σκηνή η διάσημη τραγουδίστρια.

Παρόλα αυτά, εκτός από τις θετικές αντιδράσεις που έχει λάβει αυτή η περιοδεία μέχρι στιγμής, υπάρχουν και πολλές αρνητικές αντιδράσεις που χαρακτηρίζουν το θέαμα ανατριχιάστικο. Πολλοί fans μάλιστα, αναφέρουν πως κατά τη διάρκεια της συναύλιας μπορεί να παρασυρθεί κανείς και να νομίσει πως η Whitney δεν πέθανε το 2012, αλλά είναι ακόμα ζωντανή.

FACEBOOK

News: Τελευταία Ενημέρωση

Κάποιοι Εγώ

Κάποιοι Εγώ

Μία παράσταση όπου ο καθένας μας έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο
Newsroom
 |  NEWS
New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

Νέες εκπομπές, νέα μουσική με καλοκαιρινή διάθεση, νέο ακουστικό ύφος, νέοι DJs και νέοι διαγωνισμοί από τη Δευτέρα 1η ...
Newsroom
 |  NEWS