ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
21 Ιουλίου, 2024

#MacMyLife και κάνε δικό σου ένα MacBook Air (13 ιντσών)

Newsroom

@newsroom

Φέτος ετοιμάσου να ξεχωρίσεις με ένα μοναδικό MacBook Air, 13ων ιντσών, που μπορείς να το κάνεις δικό σου μέσα από το νέο διαγωνισμό του Deejay Radio 93 5 και την εκπομπή «Breakfast» με τον Anthony 642 και την Βασιλική Παπαμιχαήλ, καθημερινά από τις 7 μέχρι τις 10 το πρωί.

Η πρωινή εκπομπή του Deejay Radio 93 5 σου δίνει την ευκαιρία, να διεκδικήσεις το απίστευτα ελαφρύ και λεπτό MacBook Air, με οθόνη Retina 13ων ιντσών, τετραπύρηνο επεξεργαστή Inter Core i5, 8GB RAM, αλλά και μπαταρία που κρατάει 12 ώρες! Θα γίνει στα σίγουρα το νούμερο ένα εργαλείο σου για διασκέδαση και εργασία δίχως συμβιβασμούς!

Για να μπεις στην κλήρωση και να διεκδικήσεις αυτό το φανταστικό δώρο, θα πρέπει είτε να στείλεις μήνυμα στο 1800 με την ένδειξη #MacMyLife κενό, το ονοματεπώνυμο και την ηλικία σου, είτε εναλλακτικά να μπεις στα social media του Deejay Radio 93 5, να βρεις το σχετικό post του διαγωνισμού και να ακολουθήσεις τις σχετικές οδηγίες. Με άλλα λόγια FOLLOW και LIKE τις σελίδες του Deejay Radio 93.5 σε Instagram και Facebook, LIKE στο post του διαγωνισμού και MENTION τον κολλητό ή την κολλητή σου.

Η κλήρωση του διαγωνισμού, θα γίνει την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου, όπου ένας μεγάλος τυχερός ακροατής θα βγει στον αέρα της εκπομπής «Breakfast» και θα ενημερωθεί ζωντανά από το πιο «ανατρεπτικό» δίδυμο του κυπριακού ραδιοφώνου για το δώρο του.

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FACEBOOK

News: Τελευταία Ενημέρωση

Κάποιοι Εγώ

Κάποιοι Εγώ

Μία παράσταση όπου ο καθένας μας έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο
Newsroom
 |  NEWS
New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

Νέες εκπομπές, νέα μουσική με καλοκαιρινή διάθεση, νέο ακουστικό ύφος, νέοι DJs και νέοι διαγωνισμοί από τη Δευτέρα 1η ...
Newsroom
 |  NEWS