ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
16 Απριλίου, 2024

Maluma & J Balvin σε μία εκρηκτική συνεργασία!

Αποκλειστικές φωτογραφίες από το video clip που κυκλοφορεί την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου!

Mad gr

Μας είχαν προϊδεάσει για αυτή την συνεργασία πριν από λίγες εβδομάδες, όταν ο Maluma και ο J Balvin ανέβασαν μία κοινή τους φωτογραφία από τα γυρίσματα του clip. Η αναμονή για το αποτέλεσμα αυτού του ντουέτου τελείωσε καθώς το “Que Pena”, όπως είναι ο τίτλος του τραγουδιού, κυκλοφορεί την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου.

Με βάση το teaser του video clip, περιμένουμε ένα εκκεντρικό και sexy αποτέλεσμα, με εντυπωσιακές χορογραφίες tango και τους δύο latin stars πιο stylish από ποτέ. Το “Que Pena” φαίνεται πως θα είναι η συνεργασία της χρονιάς καθώς και οι δύο Κολομβιανοί superstars είχαν εκφράσει την επιθυμία να συνεργαστούν κάποια στιγμή, με τη στιγμή αυτή να γίνεται πραγματικότητα.

Με πάνω από 79 εκατ. ακόλουθους στο Instagram, 44 εκατ. συνδρομητές στο Youtube και 24 δις προβολών μεταξύ των 2 καλλιτεχνών, o Maluma και ο J Balvin είναι μία ανίκητη δύναμη και αναμένουμε το αποτέλεσμα της συνεργασίας τους με ανυπομονησία!

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by MALUMA (@maluma) on

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Maluma  |  J Balvin  |  Video Clip  |  Latin

FACEBOOK

News: Τελευταία Ενημέρωση

Κάποιοι Εγώ

Κάποιοι Εγώ

Μία παράσταση όπου ο καθένας μας έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο
Newsroom
 |  NEWS
New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

Νέες εκπομπές, νέα μουσική με καλοκαιρινή διάθεση, νέο ακουστικό ύφος, νέοι DJs και νέοι διαγωνισμοί από τη Δευτέρα 1η ...
Newsroom
 |  NEWS