ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
18 Μαΐου, 2024

Ο Andrew Ridgeley θα κυκλοφορήσει βιβλίο για την ιστορία των Wham!

Η αυτοβιογραφία του γνωστού καλλιτέχνη θα αποκαλύψει όλα όσα δεν ξέραμε για το κορυφαίο συγκρότημα.

Mad gr

2,5 περίπου χρόνια μετά τον θάνατο του George Michael, ο κολλητός του φίλος με τον οποίον ίδρυσαν μαζί τους Wham!, ο Andrew Ridgeley ανακοίνωσε πως θα κυκλοφορήσει την αυτοβιογραφία του, διηγούμενος μια ιστορία αγάπης, φιλίας και μουσικής.
Το βιβλίο με τίτλο «Wham! George & Me» θα εστιάσει στην παιδική φιλία των Andrew Ridgeley και George Michael, οι οποίοι από φίλοι στο Γυμνάσιο στο Bushey Meads School του Hertfordshire της Αγγλίας γνώρισαν τεράστια επιτυχία ως ένα από πιο διάσημα βρετανικά pop συγκροτήματα.

Η αυτοβιογραφία του Andrew Ridgeley θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2019 από τον εκδοτικό οίκο Penguin Random House, με την διευθύντρια του εκδοτικού οίκου να δηλώνει ενθουσιασμένη: «Έκαναν θρυλικά άλμπουμ, αντιμετωπίστηκαν σαν θεοί, αλλά έμειναν αληθινοί στη φιλία τους και κυρίως στους εαυτούς τους. Τα απομνημονεύματα του Andrew καλύπτουν με λεπτομέρεια εκείνα τα χρόνια έως την τελευταία τους συναυλία: τις δυσκολίες, τα γέλια, τις σχέσεις, τα καλά και τα άσχημα».

FACEBOOK

News: Τελευταία Ενημέρωση

Κάποιοι Εγώ

Κάποιοι Εγώ

Μία παράσταση όπου ο καθένας μας έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο
Newsroom
 |  NEWS
New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

Νέες εκπομπές, νέα μουσική με καλοκαιρινή διάθεση, νέο ακουστικό ύφος, νέοι DJs και νέοι διαγωνισμοί από τη Δευτέρα 1η ...
Newsroom
 |  NEWS