ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
16 Ιουνίου, 2024

O Deejay 935 κερνάει brunch για τέσσερα άτομα

Newsroom

@newsroom

Ο Deejay Radio 93 5 και η εκπομπή «Brunching» με την Ελεωνόρα σου κάνει το τραπέζι, και κερνάει κάθε εβδομάδα, σε εσένα και τρεις φίλους σου, το Σαββατιάτικο σου brunch σ’ ένα από τα πιο hot brunching restaurants της Κύπρου.

Αυτή την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου, η Ελεωνόρα, κληρώνει all inclusive brunch for four, στο εστιατόριο The Boys at Number 5, στη Θεμιστοκλή Δέρβη, στη Λευκωσία.

Για να διεκδικήσετε το δώρο δεν έχετε παρά να στείλτε μήνυμα στο 1800 με την ένδειξη #BRUNCHVIBES κενό το ονοματεπώνυμό, κενό την ηλικία σας, για να μπείτε στην κλήρωση. (χρέωση 0.10 σεντς ανά μήνυμα)

Το The Boys at Number 5 δεν είναι απλά ένα εστιατόριο. Είναι μια ιδέα. Ένα concept αν θέλετε. Πολλοί του χρεώνουν με την «επανάσταση» του brunch στην Κύπρο. Το The Boys at Number 5 απλά συνεχίζει να τηρεί ευλαβικά τις αρχές και το όραμα τους προσφέροντας φαγητό και καφέ φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι. Επιμένουν κυπριακά, επιμένουν εποχιακά και σαν ζωντανός οργανισμός συνεχίζει να εξελίσσεται και να ανανεώνεται καθημερινά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FACEBOOK

News: Τελευταία Ενημέρωση

Κάποιοι Εγώ

Κάποιοι Εγώ

Μία παράσταση όπου ο καθένας μας έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο
Newsroom
 |  NEWS
New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

Νέες εκπομπές, νέα μουσική με καλοκαιρινή διάθεση, νέο ακουστικό ύφος, νέοι DJs και νέοι διαγωνισμοί από τη Δευτέρα 1η ...
Newsroom
 |  NEWS