ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
27 Φεβρουαρίου, 2024

Ο Deejay Radio 93 5 κερνάει τον καθημερινό σου Costa Coffee

Το Breakfast με τον Anthony 642 και τη Βασιλική Παπαμιχαήλ σε ξυπνάνε με το καλύτερο δώρο

Newsroom

@newsroom

Η εκπομπή Breakfast με τον Anthony 642 και τη Βασιλική Παπαμιχαήλ, σε συνεργασία με τα Costa Coffee, σου χαρίζουν τον καφέ σου, για να συνεχίσεις την ημέρα σου με την καλύτερη γεύση και με ενέργεια!

Freddo, Espresso, Freddo Cappuccino, Espresso, Americano, όπως και αν τον πίνεις, τώρα μπορείς να διεκδικήσεις καθημερινά, Δευτέρα με Παρασκευή μέσα από το πρωινό του Deejay Radio, 2 vouchers για 2 καφέδες primo size από τα Costa Coffee για δυνατό ξύπνημα από τους καλύτερους του είδους.

Ο τρόπος συμμετοχής στον διαγωνισμό είναι να συντονιστείς στην εκπομπή Breakfast με τον Anthony 642 και τη Βασιλική Παπαμιχαήλ, καθημερινά 7:00 με 10:00, και να στείλεις sms στο 1800 (χρέωση 10 cents ανά μήνυμα) την ένδειξη: Costa Coffee, Ονοματεπώνυμο και Επαρχία όπου διαμένεις.

Καθημερινά θα κληρώνεται ένας τυχερός ακροατής που θα βγαίνει στον αέρα της εκπομπής και θα ενημερώνεται από το πιο τρελό και αχτύπητο δίδυμο της πρωινής ζώνης για το δώρο του και για τον τρόπο παραλαβής.

*Ο νικητής θα μπορεί να παραλάβει το δώρο του την επόμενη μέρα από το κατάστημα της επιλογής του. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

FACEBOOK

News: Τελευταία Ενημέρωση

Κάποιοι Εγώ

Κάποιοι Εγώ

Μία παράσταση όπου ο καθένας μας έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο
Newsroom
 |  NEWS
New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

Νέες εκπομπές, νέα μουσική με καλοκαιρινή διάθεση, νέο ακουστικό ύφος, νέοι DJs και νέοι διαγωνισμοί από τη Δευτέρα 1η ...
Newsroom
 |  NEWS