ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
24 Απριλίου, 2024

Ο Drake μας υπόσχεται ταξίδι στην Ελλάδα

«Come with me, leave all of your things»

Newsroom

@newsroom

Φέτος το καλοκαίρι ο Καναδός ράπερ Drake αποφάσισε να μας ταξιδέψει στην Ελλάδα. Από ότι φαίνεται φέτος είναι η χρονιά της Ελλάδας μας. Ξεκινώντας από την σωστή διαχείριση της κρίσης του κορωνοϊού όλα δείχνουν ότι ο απόλυτος προορισμός για το καλοκαίρι φέτος θα είναι η Ελλάδα αν όλα πάνε καλά.

Ο Drake μας έδωσε μια μικρή γεύση από το νέο του κομμάτι μέσα από live στο Instagram κάνοντας όχι μόνο τους φαν του αλλά και εμάς να παραμιλάμε και να περιμένουμε το τραγούδι να κυκλοφορήσει.

Ακόμα δεν υπάρχουν πληροφορίες για τον τίτλο του τραγουδιού ούτε αν πρόκειται να κυκλοφορήσει μαζί με το νέο του άλμπουμ «Drizzy» από όσα καταλάβαμε όμως οι στίχοι του τραγουδιού λένε τα εξής «Έλα μαζί μου, άσε όλα τα πράγματα σου, μπορείς να σταματήσεις στη Gucci, να σταματήσεις στη Louis V, έλα μαζί μου, θα σε πάω ταξίδι στην Ελλάδα».

«Come with me, leave all of your things, yeah, you can stop at Gucci, stop at Louis V, yeah. Come with me, fly you out to Greece»

 

Πηγή: must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FACEBOOK

News: Τελευταία Ενημέρωση

Κάποιοι Εγώ

Κάποιοι Εγώ

Μία παράσταση όπου ο καθένας μας έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο
Newsroom
 |  NEWS
New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

Νέες εκπομπές, νέα μουσική με καλοκαιρινή διάθεση, νέο ακουστικό ύφος, νέοι DJs και νέοι διαγωνισμοί από τη Δευτέρα 1η ...
Newsroom
 |  NEWS