ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
16 Ιουνίου, 2024

Ο λόγος που η Jennifer Lawrence θα συζητηθεί πολύ τις επόμενες μέρες

Η Jennifer Lawrence ανακοινώθηκε ως πρωταγωνίστρια της νέας ταινίας με τίτλο

Newsroom

@newsroom

Η ταινία βασίζεται στην αληθινή ιστορία της Arlyne Brickman, συζύγου ενός "νονού της μαφίας", η οποία έγινε πληροφοριοδότης της αστυνομίας.

Εκτός από τον ρόλο της ως Arlyne Brickman, η Jennifer Lawrence θα είναι παραγωγός της ταινίας μαζί με τον Justine Polsky μέσω της εταιρείας τους, Excellent Cadaver.

Η ταινία σε σενάριο της Angelina Burnett είναι μεταφορά στη μεγάλη οθόνη του best-seller της Teresa Carpenter, που κυκλοφόρησε το 1992 και της χάρισε βραβείο Πούλιτζερ.

Η Brickman είχε σχέσεις με μαφιόζους, τελικά έγινε μέλος του οργανωμένου εγκλήματος και στη συνέχεια έγινε πληροφοριοδότης του FBI βοηθώντας στην εξάρθρωση της μαφιόζικης «φαμίλιας» Κολόμπο.

"Το να βλέπεις αυτή την ιστορία από την οπτική της γυναίκας είναι μια νέα και συναρπαστική προσέγγιση αφήγησης μια κλασικής ιστορίας με μαφιόζους" ανέφερε ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος των κινηματογραφικών στούντιο Makeready, Brad Weston.

"Δεν μπορούσαμε να φανταστούμε πιο τέλεια ομάδα κινηματογραφικών αστέρων, με τη Τζένιφερ να πρωταγωνιστεί σε έναν ρόλο - άθλο και τον Paolo Sorrentino στη σκηνοθεσία, να ζωντανεύει στην οθόνη τη δύναμη και τη μοναδική οπτική της Arlyne".

Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ

FACEBOOK

News: Τελευταία Ενημέρωση

Κάποιοι Εγώ

Κάποιοι Εγώ

Μία παράσταση όπου ο καθένας μας έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο
Newsroom
 |  NEWS
New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

Νέες εκπομπές, νέα μουσική με καλοκαιρινή διάθεση, νέο ακουστικό ύφος, νέοι DJs και νέοι διαγωνισμοί από τη Δευτέρα 1η ...
Newsroom
 |  NEWS