ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
18 Μαΐου, 2024

Ο συγγραφέας του «Game of Thrones» αποκάλυψε τι θα δούμε στο πρίκουελ της σειράς

Μέσα οι Σταρκ και οι Λευκοί Οδοιπόροι, έξω οι Λάνιστερ.

Newsroom

@newsroom

Μπορεί το HBO να γυρίζει υπό άκρα μυστικότητα το πρίκουελ του «Game of Thrones» στη Βόρεια Ιρλανδία, αλλά ο συγγραφέας των βιβλίων στα οποία βασίστηκε η σειρά, Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν, μιλώντας στο Entertainment Weekly «ξεθόλωσε» κάπως την εικόνα, αποκαλύπτοντας μια σειρά από σημαντικές πληροφορίες και λεπτομέρειες. Ας δούμε ποιες είναι αυτές:

Τα Επτά Βασίλεια είναι σχεδόν... εκατό! «Τα Βασίλεια ήταν επτά μετά την Κατάκτηση του Αίγκον. Αλλά αν πάμε πίσω στο παρελθόν υπήρχαν εννιά Βασίλεια, πιο πριν 12, και κάποια στιγμή φτάνουμε στην εποχή που υπήρχαν σχεδόν εκατό Βασίλεια – μικρά Βασίλεια – και αυτή είναι η εποχή για την οποία μιλάμε».

Θα υπάρχουν Σταρκ και Λευκοί Οδοιπόροι. Καθώς οι Σταρκ κατάγονται από τους Πρώτους Ανθρώπους στη μυθολογία του Μάρτιν, είναι λογικό να υπάρχουν και στο πρίκουελ του «Game of Thrones». Και ο συγγραφέας το επιβεβαίωσε λέγοντας: «Οι Σταρκ είναι σίγουρα εκεί. Και οι Λευκοί Οδοιπόροι είναι εκεί ή, όπως λέγονται στα βιβλία μου, οι Άλλοι. Θα υπάρχουν επίσης λύκοι και μαμούθ».

Θα υπάρχει η έδρα των Λάνιστερ, αλλά όχι οι ίδιοι. «Οι Λάνιστερ δεν είναι ακόμη εκεί. Αλλά το Κάστερλι Ροκ ασφαλώς και είναι. Είναι σαν τον βράχο του Γιβραλτάρ. Σε αυτό μένουν οι Κάστερλι, το όνομα των οποίων διατηρήθηκε και στη σειρά». Σύμφωνα με την ιστορία του Γουέστερος, οι Κάστερλι άφησαν την έδρα τους όταν τους εξαπάτησε ο Λαν ο Έξυπνος, ιδρυτής του Οίκου Λάνιστερ. Ωστόσο δεν είναι βέβαιο ότι θα δούμε αυτό το γεγονός στη νέα σειρά.

Ο τίτλος της νέας σειράς. Για τα γυρίσματα χρησιμοποιείται ο προσωρινός τίτλος «Bloodmoon» και ο Μάρτιν επιβεβαιώνει ότι η σειρά παραμένει άτιτλη. Ο ίδιος στο παρελθόν είχε προτείνει τον τίτλο «The Long Night», αλλά το HBO τον πρόλαβε και το χρησιμοποίησε στο τρίτο επεισόδιο της όγδοης σεζόν του «Game of Thrones», εκείνο με τη Μάχη του Γουίντερφελ. Παραμένει ο αγαπημένος τίτλος του συγγραφέα, ωστόσο δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί ένας παρόμοιος: «Άκουσα μια πρόταση να ονομαστεί η σειρά “The Longest Night”, μια παραλλαγή που δεν με πειράζει καθόλου. Κάτι τέτοιο θα ήταν μια χαρά».

 

Πηγή: Reader.gr

FACEBOOK

News: Τελευταία Ενημέρωση

Κάποιοι Εγώ

Κάποιοι Εγώ

Μία παράσταση όπου ο καθένας μας έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο
Newsroom
 |  NEWS
New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

Νέες εκπομπές, νέα μουσική με καλοκαιρινή διάθεση, νέο ακουστικό ύφος, νέοι DJs και νέοι διαγωνισμοί από τη Δευτέρα 1η ...
Newsroom
 |  NEWS