ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
16 Ιουνίου, 2024

Ο Tekashi 6ix9ine υποστηρίζει ότι και η Cardi B ήταν μέλος της συμμορίας του!

Ο rapper είναι αντιμέτωπος με ισόβια φυλάκιση λόγω της συμμετοχής του σε εγκληματικές ενέργειες και διακίνηση παράνομων ουσιών.

Mad gr

Ο rapper επέστρεψε την Πέμπτη για άλλη μία φορά στο δικαστήριο καθώς κατηγορείται για συμμετοχή στην διαβόητη συμμορία Nine Trey Bloods, η οποία διαπράττει σοβαρά αδικήματα όπως εκβιασμούς, ένοπλες ληστείες και διακίνηση παράνομων ουσιών.

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του, μεταξύ άλλων, αναγνώρισε την Cardi B σαν πρώην μέλος της συμμορίας και δήλωσε ότι ήξερε από πολύ νωρίς ποια είναι και τι σχέσεις διατηρεί με συμμορίες, πριν ακόμα κάνει επιτυχία με το “Bodak Yellow”. Ωστόσο, στην δικαστική αίθουσα βρισκόταν και εκπρόσωπος της διάσημης rapper, ο οποίος δήλωσε ότι ποτέ δεν ήταν μέλος της συμμορίας η Cardi B.

Ο Tekashi 6ix9nine συνελήφθη το Νοέμβριο του 2018 και αντιμετωπίζει κατηγορίες για εμπορία παράνομων ουσιών, εμπλοκή σε ένοπλη ληστεία και συνωμοσία για τη διάπραξη δολοφονίας μέσω της συμμορίας Nine Trey Bloods. Ο 22χρονος rapper ομολόγησε την συμμετοχή του σε αυτά τα εγκλήματα και ελπίζει σε λιγότερα χρόνια φυλάκισης καθώς συνεργάζεται με την αστυνομία για την εξάρθρωση της σπείρας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FACEBOOK

News: Τελευταία Ενημέρωση

Κάποιοι Εγώ

Κάποιοι Εγώ

Μία παράσταση όπου ο καθένας μας έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο
Newsroom
 |  NEWS
New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

Νέες εκπομπές, νέα μουσική με καλοκαιρινή διάθεση, νέο ακουστικό ύφος, νέοι DJs και νέοι διαγωνισμοί από τη Δευτέρα 1η ...
Newsroom
 |  NEWS