ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
21° Λευκωσία,
22 Νοεμβρίου, 2019

Oh yes! H Angelina Jolie μπαίνει και επίσημα στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel

Newsroom

@newsroom

Πραγματοποιήθηκε η Comic Con στο San Diego και η Marvel πήρε την ευκαιρία να ανακοινώσει άπειρες νέες ταινίες. Οι φαν των superheroes της Marvel μπορούν πλέον να προετοιμάζονται για μια σειρά από ταινίες και μια απ' αυτές είναι και η ''The Eternals''.

Γιατί όμως ξεχωρίζουμε τη συγκεκριμένη; Μετά από πολλά δημοσιεύματα που την ήθελαν να φοράει στολή, η Angelina Jolie επιβεβαίωσε με την εμφάνισή της πως ''ναι'' θα τη δούμε σύντομα σε ένα εντελώς διαφορετικό ρόλο.

Βασισμένο στο κόμικ του καλλιτέχνη Jack Kirby που πρωτοκυκλοφόρησαν το 1976, η ιστορία των Eternals αρχίζει μερικά εκατομμύρια χρόνια πριν, όταν οι Celestials τροποποίησαν το γενετικό υλικό μιας ομάδας ανθρώπων. Μερικοί από τους γνωστότερους Eternals είναι ο Ikarus, η Thena, καθώς και ο Mentor (A'lars), βιολογικός πατέρας του γνωστού σε όλους μας Thanos. To καστ συμπληρώνουν οι Richard Madden (o Robb Stark του ''Game of Thrones''), η Salma Hayek, o Kumail Nanjiani, η Lauren Ridloff, o Brian Tyree Henry, η Lia McHugh και ο Don Lee, ενώ η Jolie θα υποδύεται την Thena.

Πηγή: must

FACEBOOK

News: Τελευταία Ενημέρωση

Νέος έρωτας για την Adele;

Νέος έρωτας για την Adele;

Μόλις 5 μήνες μετά τον χωρισμό της από τον πρώην σύζυγό της, η τραγουδίστρια απολαμβάνει τη συντροφιά του rapper, Skepta. ...
Mad gr
 |  NEWS