ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
21 Μαΐου, 2024

Οι σεναριογράφοι του Game of Thrones θα μιλήσουν για πρώτη φορά για το αμφιλεγόμενο φινάλε

Newsroom

@newsroom

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας σεζόν του Game of Thrones και μετά από κάθε επεισόδιο οι δημιουργοί του Game of Thrones ανέλυαν τις σκέψεις τους και όλα όσα βλέπαμε στις οθόνες μας.

Αυτό δεν συνέβη ποτέ για το τελευταίο επεισόδιο της σειράς, που μαζί με ολόκληρη την τελευταία σεζόν δέχθηκε σφοδρή κριτική και έχει την χειρότερη βαθμολογία στην ιστορία της σειράς.

Στις 19 Ιουλίου λοιπόν, οι δημιουργοί του Game of Thrones, David Benioff και D.B. Weiss θα τοποθετηθούν για πρώτη φορά δημόσια, αφού θα βρίσκονται στο πάνελ του GOT στην Comic Con.

Μαζί τους θα είναι και οι πρωταγωνιστές της σειράς Jacob Anderson, John Bradley, Nikolaj Coster-Waldau, Liam Cunningham, Nathalie Emmanuel, Iain Glen, Conleth Hill, Maisie Williams και Isaac Hempstead Wright. Δεν θα δούμε λοιπόν στο Σαν Ντιέγκο την Emilia Clarke και τον Kit Harington και φυσικά έχει τεράστιο ενδιαφέρον να δούμε τι θα πουν οι Weiss και Benioff που αποτελούν τον κεντρικό στόχο της κριτικής που ασκήθηκε όλο το προηγούμενο διάστημα.

 

Πηγή: ROXX

FACEBOOK

News: Τελευταία Ενημέρωση

Κάποιοι Εγώ

Κάποιοι Εγώ

Μία παράσταση όπου ο καθένας μας έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο
Newsroom
 |  NEWS
New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

Νέες εκπομπές, νέα μουσική με καλοκαιρινή διάθεση, νέο ακουστικό ύφος, νέοι DJs και νέοι διαγωνισμοί από τη Δευτέρα 1η ...
Newsroom
 |  NEWS