ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
25 Ιουνίου, 2024

OMG η Beyoncé κυκλοφόρησε ολοκαίνουργιο τραγούδι από το ''The Lion King''

Πάνω που σκεφτόμασταν πως η Bey έχει καιρό να κυκλοφορήσει δικό της κομμάτι, ήρθε αυτό.

Newsroom

@newsroom

Όπως ίσως γνωρίζετε, η Beyoncé δανίζει τη φωνή της στη Nala, στην πολυαναμενόμενη live action εκδοχή του ''The Lion King''. Το tracklist του βασικού soundtrack κυκλοφόρησε και, ομολογουμένως, λυπηθήκαμε που η Bey έχει μόνο ένα σόλο τραγούδι (το ''Spirit) και ακόμα ένα, ντουέτο με τον Donald Glover (το κλασικό ''Can You Feel The Love Tonight''.

Είχαμε όμως υποτιμήσει την δύναμή της.

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, η τραγουδίστρια επιμελήθηκε ένα ολόκληρο album με τραγούδια, εκτελεσμένα από διάφορους καλλιτέχνες, εμπνευσμένα από την ταινία. Η ίδια αποκάλεσε το album ''ακουστικό σινεμά'' και πως αντλεί εμπνεύσεις από R&B, hip hop, pop και afro beat, και παραγωγοί είναι Αφρικανοί γιατί ήθελε να βάζουν ''καρδιά'' στα τραγούδια, μιας και η ιστορία λαμβάνει χώρα στην Αφρική.

Δεν είναι ακόμα γνωστό ποιοι καλλιτέχνες θα συμμετέχουν στο album της Beyoncé, που θα έχει τίτλο ''The Lion King: The Gift'', λλά το ''Spirit'' λειτουργεί σαν προάγγελος και των δύο albums που θα κυκλοφορήσουν σε φυσική μορφή στις 19 Ιουλίου.

Ακούστε το.

Μας αρέσει γιατί ταιριάζει στην ταινία, παρόλο που απέχει πολύ από το δικό της προσωπικό στυλ. Το μόνο σίγουρο είναι πως αν θα βάλει η Bey το χέρι της σε ένα album εμπνευσμένο από το ''The Lion King'' και την Αφρική, σίγουρα θα γίνει χαμός.

 

Πηγή: must

FACEBOOK

News: Τελευταία Ενημέρωση

Κάποιοι Εγώ

Κάποιοι Εγώ

Μία παράσταση όπου ο καθένας μας έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο
Newsroom
 |  NEWS
New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

Νέες εκπομπές, νέα μουσική με καλοκαιρινή διάθεση, νέο ακουστικό ύφος, νέοι DJs και νέοι διαγωνισμοί από τη Δευτέρα 1η ...
Newsroom
 |  NEWS