ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
12 Απριλίου, 2024

Παντρεμένος για 4 ημέρες; Τι φάση ρε Νίκολας;

Τέσσερεις μέρες γάμου είναι αρκετές και ισοδυναμούν με μια αιωνιότητα, για τον Νίκολας Κέιτζ και την 34χρονη Έρικα Κόικε.

Δημήτρης Δερματάς

Γιατί αυτοί οι σταρ του Χόλιγουντ ξέρουν πολύ καλά πως η ζωή είναι πολύ μικρή για να είναι θλιβερή και το να μένεις με τον ίδιο άνθρωπο για πολύ καιρό και να σπαταλάς τον χρόνο σου με προβλήματα και προβληματισμούς είναι το αντίθετο του «δίνε αξία στην κάθε μέρα».

Οι νεόνυμφοι μέσα σε αυτό το πολύ σύντομο χρονικό διάστημα (για εμάς τους κοινούς θνητούς) πρόλαβαν να ζήσουν τον έρωτά τους, να αγαπηθούν, να βιώσουν την έγγαμη ζωή, να ρουτινιάσουν, να βαρεθούν ο ένας τον άλλον και να χωρίσουν.

Έτσι, λοιπόν, μετά από μια αίτηση για άδεια γάμου, που είχαν υποβάλει στις 23 Μαρτίου στο Clark Country, θεώρησαν ότι καλό θα ήταν να μην τους βρει η Πρωταπριλιά παντρεμένους και αποφάσισαν τέσσερις μέρες μετά να προχωρήσουν σε αίτηση διαζυγίου. (Και πολύ άντεξαν.)

Η προϊστορία του Νίκολας αποδεικνύει πως το έχει πιάσει το νόημα, με άλλους 3 γάμους στο βιογραφικό του (Πατρίτσια Αρκέτ, Πρίσλεϊ, Άκις Κιμ), με την πρώτη να σπάει το προσωπικό του ρεκόρ γάμου, των έξι ετών (εντάξει, πόσο να αντέξει ο άνθρωπος με την ίδια γυναίκα;).

Νίκολας, μη μασάς, πάμε για άλλα πιο καλά και πιο μεγάλα!

FACEBOOK

News: Τελευταία Ενημέρωση

Κάποιοι Εγώ

Κάποιοι Εγώ

Μία παράσταση όπου ο καθένας μας έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο
Newsroom
 |  NEWS
New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

Νέες εκπομπές, νέα μουσική με καλοκαιρινή διάθεση, νέο ακουστικό ύφος, νέοι DJs και νέοι διαγωνισμοί από τη Δευτέρα 1η ...
Newsroom
 |  NEWS