ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
24 Απριλίου, 2024

Τέσσερις εβδομάδες, τέσσερις τυχερές οικογένειες!

Αυτό τον Ιούλιο, μένουμε Κύπρο και ταξιδεύουμε στο Aphrodite Hills Hotel by Atlantica. Τέσσερις εβδομάδες τον μήνα Ιούλιο, τέσσερις τυχερές οικογένειες θα κερδίσουν μια ξεχωριστή διαμονή!

Newsroom

@newsroom

Κάθε Πέμπτη, το LOVE FM 100.7 και η πρωινή εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος και της Χριστιάνας Αρτεμίου κληρώνει μία τυχερή οικογένεια που θα κερδίσει μια διαμονή για δυο βράδια με πρόγευμα στο Aphrodite Hills Hotel by Atlantica, που είναι πανέτοιμο να υποδεχθεί ξανά επισκέπτες και να συνεχίσει την πολύχρονή του παράδοση στην αυθεντική φιλοξενία.

Με θέα τη θάλασσα, τους πανέμορφους κήπους, τα γήπεδα γκολφ, τις πισίνες και το γραφικό εκκλησάκι της πλατείας, το 5 αστέρων Aphrodite Hills Hotel by Atlantica αποτελεί την πλέον ολοκληρωμένη πρόταση ταξιδιωτικού προορισμού για εκλεκτικούς ή απαιτητικούς που αναζητούν στιγμές και εμπειρίες. Οι αισθήσεις ζωντανεύουν ακόμα περισσότερο σε ένα ατέλειωτο «φεστιβάλ» κουζίνας στα εστιατόρια που βρίσκονται εντός του ξενοδοχείου αλλά και στα εστιατόρια που βρίσκονται στο Village Square με γεύσεις από Κύπρο, Ιταλία, Ινδία, Μεξικό και Ασία.

Η Atlantica Hotels and Resorts έχει αναπτύξει ολοκληρωμένο σχέδιο πρόληψης, ετοιμότητας και αντιμετώπισης του ιού COVID-19, όπως και πρότυπες λειτουργικές διαδικασίες, με κύριο στόχο την ασφάλεια και υγεία των πελατών, εργαζομένων και προμηθευτών της. Περαιτέρω πληροφορίες όσον αφορά το σχέδιο δράσης και τις διαδικασίες της εταιρείας είναι διαθέσιμες στην επίσημη ιστοσελίδα της Atlantica.

Μείνετε συντονισμένοι με τον αγαπημένο σας σταθμό, στους 100.7 για Λευκωσία, Λάρνακα, Πάφο και ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, συμπεριλαμβανομένης της Αγίας Νάπας, 88.7 και 98.1 για τη Λεμεσό, 105.7 για την ορεινή Λευκωσία (Σολέα και Μαραθάσα), τον Πρωταρά και το Παραλίμνι και 103.3 για την Πόλη Χρυσοχούς, τον Ακάμα, το Λατσί αλλά και την περιοχή Τηλλυρίας. Εναλλακτικά μπορείτε να ακούτε και διαδικτυακά από το www.lovefm.com.cy και κατεβάζοντας δωρεάν την εφαρμογή RADIO Live στο κινητό σας, είτε έχετε συσκευή Android είτε iPhone, και μάθετε πώς θα διεκδικήσετε μία από τις τέσσερις μοναδικές διαμονές! ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ.

FACEBOOK

News: Τελευταία Ενημέρωση

Κάποιοι Εγώ

Κάποιοι Εγώ

Μία παράσταση όπου ο καθένας μας έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο
Newsroom
 |  NEWS
New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

Νέες εκπομπές, νέα μουσική με καλοκαιρινή διάθεση, νέο ακουστικό ύφος, νέοι DJs και νέοι διαγωνισμοί από τη Δευτέρα 1η ...
Newsroom
 |  NEWS