ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
21 Ιουλίου, 2024

Θες να γίνεις μέλος της συμμορίας του ''La Casa de Papel'';

Newsroom

@newsroom

Kείμενο: Μιχάλης Γεωργίου

Είσαστε κι εσείς εθισμένοι με το ''La Casa de Papel''; Αν ναι, τότε σας έχω την πιο cool συνεργασία που θα σας ενθουσιάσει.
Η γνωστή εταιρία Diesel σε συνεργασία με το Netflix και την Ισπανική σειρά - φαινόμενο ''La Casa de Papel'' δημιούργησαν τα κόκκινα jumpsuit που φόρεσαν οι πρωταγωνιστές στο τρίτο μέρος της σειράς αλλά όχι μόνο.

Μια ολόκληρη, capsule, συλλογή έχει δημιουργήσει η ομάδα της Diesel εμπνευσμένη από την σειρά και αναμένουμε να την δούμε ολόκληρη αλλά και να την φορέσουμε. Μάλιστα την avant premiere του τρίτου μέρους, που έγινε στις 11 Ιουλίου, ο Jaime Lorente (Denver) και Miguel Herran (Rio) φόρεσαν ένα φανταστικό bomber jacket και ένα δερμάτινο που δημιούργηθηκαν μέσα από τη συνεργασία αυτή αλλά υπάρχουν.

Στο Netflix, όπως ξέρουμε, η πρεμιέρα θα γίνει 19 Ιουλίου και όλοι περιμένουμε πώς και πώς να δούμε τα νέα σχέδια του Professor, της Tokyo και της υπόλοιπης ομάδας για να σώσουν τον Rio.

Εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε, είναι πως έχουμε ενθουσιαστεί τόσο για το capsule collection όσο και για τα νέα επεισόδια.

Δείτε ένα δείγμα της συλλογής με αντρικά και γυναικεία.

 

 

Πηγή: must

 

FACEBOOK

News: Τελευταία Ενημέρωση

Κάποιοι Εγώ

Κάποιοι Εγώ

Μία παράσταση όπου ο καθένας μας έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο
Newsroom
 |  NEWS
New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

Νέες εκπομπές, νέα μουσική με καλοκαιρινή διάθεση, νέο ακουστικό ύφος, νέοι DJs και νέοι διαγωνισμοί από τη Δευτέρα 1η ...
Newsroom
 |  NEWS