ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
24 Απριλίου, 2024

To «777» του Toquel έγινε χρυσό!

Μάθε ότι συνέβει στην χθεσινή απονομή.

Mad gr

«Business», «Stars», «Sandra» και «Netflix». Κάποιες από τις επιτυχίες του Toquel που δεν έχουν σταματήσει να παίζουν σε όλα τα clubs και τις playlists και κατάφεραν να κάνουν το album του «777» χρυσό.

Χθες, Τρίτη 15 Οκτωβρίου στο Foyer του Παλλάς, έγινε η λαμπερή απονομή του χρυσού δίσκου του καλλιτέχνη από την διευθύνουσα σύμβουλο της Minos EMI / Universal, Μαργαρίτα Μάτσα.

Ο γνωστός rapper κάπως αγχωμένος αλλά ιδιαίτερα συγκινημένος και χαρούμενος, ευχαρίστησε τους συνεργάτες του, την δισκογραφική του εταιρεία, την οικογένειά του και τον κόσμο για την αγάπη και τη στήριξή τους.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην μητέρα του, η οποία όπως δήλωσε ο ίδιος, παρόλες τις δυσκολίες που περνούσε, πάντα στο τέλος της ημέρας χαμογελούσε, ενώ τόνισε ότι στη θέση της δεν θα τα κατάφερνε κανείς.

Με την παρουσία τους τίμησαν τον καλλιτέχνη η Τάμτα, ο Hawk, ο Mad Clip, ο Mente Fuerte, ο Lil Koni, ο Baghdad, ο Mike Daree, ο Obiedaz και άλλοι καλλιτέχνες και άνθρωποι του χώρου.

Eμείς ευχόμαστε το επόμενο να είναι πλατινένιο!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FACEBOOK

News: Τελευταία Ενημέρωση

Κάποιοι Εγώ

Κάποιοι Εγώ

Μία παράσταση όπου ο καθένας μας έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο
Newsroom
 |  NEWS
New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

Νέες εκπομπές, νέα μουσική με καλοκαιρινή διάθεση, νέο ακουστικό ύφος, νέοι DJs και νέοι διαγωνισμοί από τη Δευτέρα 1η ...
Newsroom
 |  NEWS