ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
14 Ιουνίου, 2024

Το Imagine του Τζον Λένον έγινε βιβλίο για παιδιά (και μεγάλους)

Με πρωταγωνιστή ένα περιστέρι και έμπνευση το πιο όμορφο τραγούδι του κόσμου

Newsroom

@newsroom

Πολλοί είναι όσοι υποστηρίζουν ότι το Imagine, τραγούδι-ύμνος στην ειρήνη από τον αγαπημένο Τζον Λένον, είναι ένα από τα πιο όμορφα μουσικά κομμάτια που έχουν ποτέ δημιουργηθεί. Και συμφωνούμε. Οι στίχοι του δεν θα πάψουν ποτέ να είναι επίκαιροι και να γαληνεύουν τις ψυχές μας, σαν μία ζεστή κούπα τσάι μετά από μια δύσκολη ημέρα στην δουλειά. Ο ονειροπόλος Τζον κατασκευάζει έναν κόσμο χωρίς πολέμους και όπλα και τον μελοποιεί με έναν μαγικά ωραίο τρόπο.

Τώρα το Imagine παίρνει την μορφή ενός παιδικού βιβλίου, εμπνευσμένο από τους στίχους που μας δίνουν ελπίδα και με πρωταγωνιστή ένα περιστέρι. Με πρόλογο της Γιόκο Όνο Λένον και την επίσημη συνεργασία της Διεθνούς Αμνηστίας, η συγκεκριμένη ιστορία έχει σκοπό να υπενθυμίσει σε μικρούς και μεγάλους ότι ο κόσμος μας θα γίνει στα αλήθεια ένας μόνο αν κάνουμε την ειρήνη πραγματικότητα.


Στα ελληνικά κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας για πρώτη φορά σε εικονογραφημένη έκδοση, μεταφρασμένο από τον ταλαντούχο Φοίβο Δεληβοριά.

Έχει πολλά να σου πει ανεξαρτήτως της ηλικίας σου.

ΠΗΓΗ:athensvoise

FACEBOOK

News: Τελευταία Ενημέρωση

Κάποιοι Εγώ

Κάποιοι Εγώ

Μία παράσταση όπου ο καθένας μας έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο
Newsroom
 |  NEWS
New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

Νέες εκπομπές, νέα μουσική με καλοκαιρινή διάθεση, νέο ακουστικό ύφος, νέοι DJs και νέοι διαγωνισμοί από τη Δευτέρα 1η ...
Newsroom
 |  NEWS