ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
14 Ιουνίου, 2024

Χωρίς τον Zayn θα γίνει η επανένωση των One Direction, σύμφωνα με τον Liam!

Μεταξύ άλλων ανέφερε πως ο Zayn Malik δεν ήθελε ποτέ να γίνει μέλος του group!

Mad gr

Όσο πλησιάζει η επίσημη ανακοίνωση για το επετειακό reunion των One Direction, τόσο πληθαίνουν οι φήμες για το αν θα συμμετέχει ο Zayn Malik ή όχι. Ιδιαίτερα μετά το μαζικό follow που του έκαναν στο Twitter τα υπόλοιπα μέλη του group την προηγούμενη εβδομάδα. Ωστόσο, απάντηση σε αυτές τις φήμες έδωσε πλαγίως ο Liam Payne, ο οποίος, να σημειώσουμε, πως είναι ο μοναδικός που έχει δώσει στοιχεία για το επερχόμενο reunion.

Έτσι λοιπόν, σε πρόσφατο live του στο Instagram, παρέα με τον Dj Alesso, αποκάλυψε πως προσπαθούν με τα υπόλοιπα μέλη να κανονίσουν το πρώτο τους Facetime σαν One Direction και προσκάλεσε τον Dj να συμμετάσχει στην επανένωση, καλύπτοντας τη θέση του Zayn και βάζοντας έτσι τέλος στις φήμες σχετικά με το πρώην μέλος των 1D.

Παράλληλα, σε συνέντευξή του σε βρετανική εφημερίδα, εξομολογήθηκε πως ο Zayn ποτέ δεν ήθελε να πάρει μέρος στο X Factor, πόσο μάλλον να γίνει μέλος ενός τόσο διάσημου group και ότι η μητέρα του ήταν αυτή που επέμενε και τον πίεσε να το κάνει. «Δεν ήθελε να είναι μαζί μας, είναι από τους τύπους που αγαπάνε να δημιουργούν μουσική αλλά σιχαίνονται την δημοσιότητα και όλα τα παρελκόμενά της» τόνισε ο Liam Payne.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FACEBOOK

News: Τελευταία Ενημέρωση

Κάποιοι Εγώ

Κάποιοι Εγώ

Μία παράσταση όπου ο καθένας μας έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο
Newsroom
 |  NEWS
New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

Νέες εκπομπές, νέα μουσική με καλοκαιρινή διάθεση, νέο ακουστικό ύφος, νέοι DJs και νέοι διαγωνισμοί από τη Δευτέρα 1η ...
Newsroom
 |  NEWS