ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
24 Απριλίου, 2024

Κοινές διακοπές για τον Brad Pitt και την Jennifer Aniston;

Newsroom

@newsroom

Είναι πλέον ξεκάθαρο: Ο Brad Pitt και η Jennifer Aniston βάλθηκαν να μας τρελάνουν! Γιατί το λέμε αυτό; Επειδή τα τελευταία εικοσιτετράωρα κυκλοφορεί έντονα η φήμη που θέλει τους δυο τους να έκαναν διακοπές στη Ρώμη μαζί με τον George και την Amal Clooney. Ω, ναι, καλά διαβάσατε! Αναλυτικότερα, το πρώην ζευγάρι φέρεται να έμεινε μαζί σε ιδιωτική βίλα που έκλεισε ο George Clooney στο όνομα των γονιών του για να μην καταλάβει κανείς τίποτα.

Σύμφωνα μάλιστα με το φιλικό περιβάλλον του George και της Amal, ο Clooney έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον Brad αφού οι δύο ηθοποιοί διατηρούν άψογες φιλικές σχέσεις και ο ίδιος πιστεύει πως μόνο η Αniston μπορεί να τον κάνει ξανά ευτυχισμένο.

Στο σημείο αυτό να υπενθυμίσουμε πως ο Brad και η Jennifer γνωρίστηκαν το 1998, παντρεύτηκαν το 2000 και χώρισαν το 2005 μετά την γνωριμία του Brad Pitt με την Angelina Jolie. Ο αστέρας του κινηματογράφου ήταν μαζί με την Angelina Jolie μέχρι το 2016, ενώ η Jennifer Aniston παντρεύτηκε ξανά το 2015 μέχρι το 2017 με τον Justin Theroux. Τώρα βέβαια είναι και οι δυο single, οπότε why not?

 

Πηγή: must

FACEBOOK

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση