ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
26 Μαρτίου, 2023

Νick Jonas για Jonas Brothers: «Φοβόμουν ότι δεν θα μου μιλούσαν ποτέ ξανά»

Το ξέσπασμα του Nick ενάντια στα αδέρφια του και οι λόγοι που οδήγησαν στη διάλυση του boy band!

Mad gr

To 2019 βρήκε τους Jonas Brothers πιο ενωμένους από ποτέ, αφού μερικούς μήνες πριν επέστρεψαν και προσγειώθηκαν κατευθείαν στην κορυφή του Billboard Hot 100 κατακτώντας τις ΗΠΑ. Αυτό το καλό κλίμα όμως δεν υπήρχε το 2013 που αποφάσισαν να ανακοινώσουν την διάλυσή τους.

Σε συνέντευξή τους στην εκπομπή “Sunday Morning” αποκάλυψαν ότι δεν είχαν σκοπό να είναι και πάλι μαζί.

«Επιβεβαίωσα στο μυαλό μου ότι αυτό ήταν. Δεν θα υπήρχαν άλλο πια τα αδέλφια», είπε ο Joe Jonas ενώ ο μικρότερος της οικογένειας Nick Jonas ήταν πιο “επιθετικός”: «Φοβόμουν ότι δεν θα μου μιλούσαν ποτέ ξανά. Είχα μια πολύ σκληρή συζήτηση μαζί τους, όπου ξέσπασα πάνω τους. Είπα ότι αισθάνομαι πως οι Jonas Brothers δεν θα έπρεπε πια να είναι μαζί και ότι πρέπει να ακολουθήσουμε ατομικές διαδρομές. Και δεν πήγε τόσο καλά.»

«Νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι έχασαν την όρεξη γι’ αυτό που βγάζαμε στον κόσμο. Ανεβάζαμε συναυλίες που δεν πουλούσαν. Δημιουργούσαμε μουσική για την οποία δεν νομίζω ότι ήμασταν όλοι πολύ υπερήφανοι», αποκάλυψε ο Nick.

Το reunion των Jonas Brothers ξεκίνησε με την ιδέα ενός ντοκιμαντέρ για την ιστορία τους και αυτή η διαδικασία τους έφερε και πάλι κοντά. Η τέλεια αφορμή

FACEBOOK

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση