ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
28 Φεβρουαρίου, 2024

Θαυμαστής έκανε μήνυση στην Madonna... επειδή καθυστερεί στις συναυλίες

Newsroom

@newsroom

Η αλήθεια είναι πως μπορεί συνεχώς να κάνουμε παρατήρηση στους φίλους μας επειδή καθυστερούν στα ραντεβού μας... ωστόσο το να κάνουμε παράπονο σε κάποιον τραγουδιστή ή τραγουδίστρια επειδή άργησε να ανέβει στην σκηνή, φαντάζει ουτοπικό - για εμάς δηλαδή- επειδή κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να συμβαίνει στον θαυμαστή της Madonna, Nate Hollander.

Ο Nate Hollander που λέτε, όχι απλώς εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για την αργοπορία της ποπ σταρ, αλλά της έκανε και μήνυση για την ώρα έναρξης μιας συναυλίας της στο Μαϊάμι που από 8.30, ξεκίνησε στις 10.30 το βράδυ. Αναλυτικότερα, ο Hollander υποστηρίζει πως αγόρασε τρία εισιτήρια συνολικής αξίας 1.024 δολαρίων για να δει την περιοδεία «Madame X» της Μαντόνα στο Μαϊάμι στις 17 Δεκεμβρίου.

Λίγους μήνες μετά αφότου είχε αγοράσει τα εισιτήρια, η εταιρία παραγωγής Live Nation άλλαξε την ώρα έναρξης, βάζοντάς την πιο αργά με αποτέλεσμα να είναι αδύνατο για τον ίδιο να πάει. Και κάπως έτσι αποφάσισε να της κινήσει αγωγή. Στην μήνυση ο ίδιος υποστηρίζει πως η τραγουδίστρια “φημίζεται” για την αργοπορία της στις συναυλίες και αναφέρει πως η ίδια η εταιρεία παραγωγής αναγκάστηκε να αλλάξει τις επίσημες ώρες έναρξης από διάφορες συναυλίες. Παράλληλα με αυτά, τονιζει πως προσπάθησε να πάρει αποζημίωση για τα εισιτήρια αλλά δεν τα κατάφερε.

Να αναφέρουμε πως την στιγμή που η μήνυση είδε το φως της δημοσιότητας, στο Twitter αρκετοί θαυμαστές της Madonna εξέφρασαν επίσης την δυσαρέσκειά τους για την αλλαγή ώρας στα εισιτήριά τους ή την αργοπορία της σε παλαιότερες συναυλίες.

Πώς η ίδια χειρίστηκε την κατάσταση; Σε συναυλία της το περασμένο Σάββατο, η σταρ δήλωσε “Μια βασίλισσα ποτέ δεν αργεί”!

Αν και η κατάσταση είναι αρκετά ιδιαίτερη, παραδεχόμαστε πως δεν βρίσκουμε άδικο στον άντρα που αποφάσισε να μηνύσει την αργοπορία των επώνυμων, αφού πράγματι δεν είναι και το ωραιότερο πράγμα.

 

Πηγή: must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FACEBOOK

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση