ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
18 Μαΐου, 2024

10 celebs που έκαναν καριέρα όχι με το πραγματικό τους όνομα

Newsroom

@newsroom

Η αλήθεια είναι πως μαθαίνοντας ότι κάποιος επώνυμος έχει αλλάξει το πραγματικό του όνομα λίγο πριν κάνει καριέρα, δεν μας κάνει καμία εντύπωση, αφού μέχρι σήμερα ουκ ολίγες φορές γίναμε "μάρτυρες" αυτού του γεγονότος.

Πράγματι, πολύ συχνά οι καλλιτέχνες κάνουν καριέρα χρησιμοποιώντας απλά μια συντομογραφία του μικρού της ονόματος ή ακόμη αλλάζουν εντελώς το όνομά τους ώστε το "καινούριο" να είναι καλόηχο, κατανοητό και σαφώς να "μένει" στο μυαλό των θαυμαστών τους.
Και μπορεί η τακτική αυτή να μην είναι κάτι καινούριο, ωστόσο σε αρκετές περιπτώσεις το κοινό δεν έχει ιδέα πως ο αγαπημένος του καλλιτέχνης… δεν ονομάζεται στην πραγματικότητα όπως όλοι πιστεύουμε.

Τρανό παράδειγμα η πασίγνωστη Elizabeth Grant που έκανε τους πάντες να μιλάνε για αυτήν... ως Lana Del Rey! Φυσικά δεν είναι μόνο αυτή! Υπάρχουν πολλά άλλα παραδείγμα! Ανάμεσά τους η Bella Thorne και η Emma Stone.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε 10 celebrities που έχτισαν την καριέρα του χρησιμοποιώντας ένα όνομα που ουδεμία σχέση έχει με αυτό που γεννήθηκαν!

Δείτε το βίντεο:

 

πηγή: must

FACEBOOK

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση