ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
16 Απριλίου, 2024

Aυτή είναι η ιστορία πίσω από την επίμαχη σκηνή του HUSTLERS με τη Λατίνα star!

Mad gr

Όλοι περιμέναμε την άφιξη της ταινίας HUSTLERS στις κινηματογραφικές αίθουσες, για δύο λόγους.

Ο πρώτος ήταν για το cast της ταινίας. H Jennifer Lopez συνεργάστηκε με τις Constance Wu, Julia Stiles, Keke Palmer, Lili Reinhart, Lizzo και Cardi Β. Ο δεύτερος λόγος, όμως, ήταν η αναμενόμενη σκηνή της Jennifer Lopez, στην οποία κάνει pole dancing με τη συνοδεία του τραγουδιού CRIMINAL, της Fiona Apple.

Ποια είναι η ιστορία αυτής της σκηνής;

Αρχικά η Jennifer Lopez είχε επιλέξει ένα διαφορετικό τραγούδι και δεν είχε συμπεριληφθεί καν στο σενάριο, παρά την αντίδραση της σκηνοθέτιδας, Lorene Scafaria, για τον αργό ρυθμό του επιλεγμένου τραγουδιού. Μόλις όμως, η Scafaria πρότεινε στην Jennifer το CRIMINAL της Fionna Apple, η τραγουδίστρια ενθουσιάστηκε.

Μαζί με τη χορογράφο Johanna Sapakie, το τραγούδι περιορίστηκε στα 2 λεπτά που χρειαζόταν για τη σκηνή. Οι πρόβες για το pole dancing δεν δυσκόλεψαν τη Λατίνα τραγουδίστρια, η οποία είχε ξεκινήσει προπόνηση δυόμισι μήνες πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ αντικαταστάτρια για την Lopez.

H Jennifer συχνά καλούσε την Cardi B εκτός προγράμματος προβών, για να τη συμβουλευτεί. Όταν μάλιστα τη ρώτησε αν είναι καλή στο pole dancing, η Cardi B απάντησε: “Τώρα πλέον είσαι.”

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Στη διάρκεια των 29 ημερών που γυριζόταν η ταινία, οι συντελεστές της σκηνής συνέχιζαν τις πρόβες και τα γυρίσματα με το συγκεκριμένο τραγούδι χωρίς να έχουν πάρει ακόμα την άδεια να το χρησιμοποιήσουν. Η σκηνοθέτις αποκαλύπτει πως προσευχόταν να μην πάει στραβά η συμφωνία γιατί δεν είχαν εναλλακτική!

Παρότι δεν δόθηκε αμέσως η άδεια, η Fionna Apple πείστηκε να συμφωνήσει όταν της έστειλαν μονταρισμένη την τελική σκηνή για να την εγκρίνει.

Ωστόσο, άξιζε και με το παραπάνω η αναμονή καθώς το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό! Συμφωνείτε;

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FACEBOOK

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση