ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
21 Μαΐου, 2024

Billie Eilish: Η κατάθλιψη και οι τάσεις αυτοκαταστροφής

Newsroom

@newsroom

Η Βillie Εilish, η τραγουδίστρια-φαινόμενο, αποτελεί μια από τις σημαντικότερες νέες παρουσίες της γενιάς των millenials. Πριν ακόμα ενηλικιωθεί κατάφερε να γίνει γνωστή παγκοσμίως, με 5 δισ. streams παγκοσμίως αλλά και με την ανέλιξή της στον κόσμο της μουσικής να προδιαγράφεται ταχύτατη.

Η 17χρονη, μίλησε στο περιοδικό Rolling Stone, αποκαλύπτωντας πως τα προηγούμενα χρόνια δεν ήταν τόσο εύκολα, αφού έπασχε από προβλήματα ψυχικής υγείας από την ηλικία των 13 ετών.

Σε αυτά συμπεριλαμβάνεται και το άγχος αλλά και οι τάσεις αυτοκαταστροφής και η κατάθλιψη.

Όπως ανέφερε στη συνέντευξή της,η ίδια υπέφερε από σωματική δυσμορφία όταν ήταν επαγγελματίας χορεύτρια και έπαθε κατάθλιψη όταν αναγκάστηκε να παρατήσει τον χορό εξαιτίας της ρήξης χόνδρου ισχίου. Η - τότε - 13χρονη Eilish πέρασε μια περίοδο όπου αυτοτραυματιζόταν ως αποτέλεσμα της συναισθηματικά άσχημης κατάστασής της. «Τότε ξεκίνησε η κατάθλιψη», είπε η τραγουδίστρια αναφερόμενη στον τραυματισμό της. «Ενιωθα ότι πέφτω σε μια τρύπα και πέρασα ένα χρονικό διάστημα αυτοτραυματισμού - δεν χρειάζεται να το περάσει κανείς αυτό. Ομως η ουσία είναι ότι αισθανόμουν ότι άξιζα τον πόνο».

Μετά την μεγάλη επιτυχία που γνώρισε με τη μουσική της, η Billie Eilish έχει αφιερώσει μέρος της καριέρας της υποστηρίζοντας την ευαισθητοποίηση της ψυχικής υγείας. Εχει μιλήσει δημόσια για τα προβλήματα που αντιμετώπισε, ενώ συμμετείχε σε συζητήσεις σχετικά με την υγεία και συμβούλεψε τους παρευρισκόμενους να ζητήσουν επαγγελματική βοήθεια. Σε συνέντευξή της στην εκπομπή της Ellen DeGeneres, η τραγουδίστρια μίλησε για το πως είναι να ζεις με τον σύνδρομο Τουρέτ. Είπε ότι δεν έχει τάσεις αυτοκαταστροφής πια και στις συναυλίες της, μερικές φορές πηγαίνει στις θαυμάστριές της που της λένε ότι έχουν υποφέρει και τους δίνει συμβουλές.

Πηγή: must

FACEBOOK

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση