ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
14 Ιουνίου, 2024

Britney Spears: Η πρώτη φωτογραφία μετά την νοσηλεία της σε ψυχιατρική κλινική

Newsroom

@newsroom

Όπως έγινε γνωστό από το ξένο τύπο, το διάστημα αυτό είναι αρκετά δύσκολο για την Britney Spears αφού βιώνει τις πιο σκληρές στιγμές της ζωής της. Σύμφωνα με διεθνές ειδισεογραφικά άρθρα η τραγουδίστρια εισήχθη στις αρχές Απριλίου σε μονάδα ψυχικής υγείας, καθώς αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, εξαιτίας της κρίσιμης κατάστασης της υγείας του πατέρα της.

Να υπενθυμίσουμε πως ο πατέρας της, James Spears υπεβλήθη σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις, έπειτα από ρήξη του νεφρού του, κάτι που έκανε την σταρ να καταρρεύσει στην ιδέα ότι ο πατέρας της μπορεί να μην τα καταφέρει να ξεπεράσει την ασθένεια από την οποία πάσχει.
Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τους Los Angeles Times, η Britney Spears θα παραμείνει στη μονάδα ψυχικής υγείας για 30 μέρες.

Όπως διαβάζουμε όμως στο TMZ, η διάσημη ποπ σταρ πήρε άδεια για μία ημέρα, με αφορμή την γιορτή του Πάσχα που γιορτάστηκε χθες Κυριακή στις ΗΠΑ. Η Britney απαθανατίστηκε για πρώτη φορά σχεδόν είκοσι μέρες μετά την είσοδό της στη ψυχιατρική κλινική και όπως φαίνεται η τραγουδίστρια πράγματι δεν είναι στα καλύτερά της.

Δες την φωτογραφία:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by TMZ (@tmz_tv) on

 

 

πηγή: must

FACEBOOK

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση