ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
12° Λευκωσία,
21 Ιουλίου, 2024

Είναι έγκυος η Rihanna;

Η αγαπημένη τραγουδίστρια σε όλες τις φωτογραφίες κρύβει με τρόπο την, ομολογουμένως, φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Mad gr

Εδώ και λίγες ημέρες, και πιο συγκεκριμένα μετά το Diamond Ball 2019, κυκλοφορεί η φήμη στο διαδίκτυο ότι η Rihanna είναι έγκυος. Από που όμως προέκυψαν αυτές οι συζητήσεις και οι φήμες;

Κατά τη διάρκεια του 5ου Diamond Ball, το οποίο στηρίζει οικονομικά το Clara Lionel Foundation που ίδρυσε η Rihanna το 2012, η εντυπωσιακή τραγουδίστρια εμφανίστηκε με ένα μαύρο Givenchy φόρεμα, το οποίο ωστόσο τόνιζε την κοιλιά της. Καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς, η RiRi έκρυβε με τον τρόπο της την φουσκωμένη κοιλίτσα της ενώ και στις τελευταίες φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στο λογαριασμό της στο Instagram, φροντίζει να καλύπτει αυτό το μέρος του σώματός της.

Παράλληλα, η δήλωση που έκανε μετά το τέλος του Diamond Ball, ενίσχυσε τις φήμες περί εγκυμοσύνης. Πιο συγκεκριμένα, η Rihanna δήλωσε πως: «Είμαι μία μαύρη γυναίκα. Προήλθα από μία μαύρη γυναίκα που γεννήθηκε από μία μαύρη γυναίκα, που ήρθε από μία μαύρη γυναίκα και θα γεννήσω μία μαύρη γυναίκα, αυτό είναι δεδομένο», είπε και συμπλήρωσε αργότερα: «Η μητέρα μου είναι ένα εκπληκτικό παράδειγμα του πως να ξεπεράσεις τα εμπόδια σε αυτήν τη ζωή»

Εσείς τι πιστεύετε;

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FACEBOOK

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση